KLORAKHANIM Kizlar sümüksü sarimtrak bir sey geldi ama miktarini anlayamadim yani idrardan sonra gordum akintim da vardi 1 2 gündür 37+0 sizce nişan mi? (2 gundur de icimde dogurcam hissi var sezaryeni beklemicek hissi ya da korkusu)
Medalogg KLORAKHANIM valla akıntıyla karıştırabilecek birsey değildi mesela benim ki canım bildiğin afedersin serçe parmak büyüklüğü ve kalınlığında Bi parça şeklindeydi
Kurtiremmm KLORAKHANIM ben 31 haftadayım benden de nişana benzer dediğiniz akıntı geldi ama azdı doktorum normal dedi hamile olmadan öncede gelirdi öyle akıntı o yüzden çok panik yapmadım
Merinizzz KLORAKHANIM bu gün geldi benimde nişanım baş parmak kadar falan büyüktü baya bir kan parçası gördüm sonra sümüksü kahverengi bir sıvı gördüm ve acile gittim daha doğum yok dediler aşırı sancım var 5-10 dk da bir gelen ama bekliyorm evde öyle
KLORAKHANIM Medalogg heee yok o zaman benim kürdan uzunlugunda (belki bi tik kalin) bir seydi. Korkudan yanlarima agri girdi valla
Medalogg KLORAKHANIM ilk öyle geldi benimkide sonra büyük bir parça korkudan annemi çağırdım hatta 2 defa o büyüklükte geldi ama nişan gelince bazen öyle hemen doğum olmuyor
KLORAKHANIM Kurtiremmm 9 gün daha dayanirsak insallahhhhh 🤣 anasi ve babasina cektiyse eli kulaginda, insallah dediginiz gibi olurrr 🙏
KLORAKHANIM Merinizzz benim o kadsr degil 2 kere geldi sanki az az 🤷♀️ ay hadi dogur bakalim saglicakla 🤤🌟
KLORAKHANIM EymeninAnnesi__ herkes uyuyo dur bakalim sanci falan yok valla dogurursam cok gulerim kendime snxnjs
KLORAKHANIM EymeninAnnesi__ 40 dakikada bir hissediyorum hafif sanci ve cocuk asagiua dusmus cunku midemin alti boooombos