babyasyanil Yaa bugün nerdeyse özellikle tuvaletlerden sonra baskı hissi var. Ağrı mı kasılma mı anlam veremiyorum. Bebem vajina kısmıma vura vura bi hal oldu. Beni bi aydınlatın🥲
Sinem1925 babyasyanil 27+5 benim de kasıklarım da hareket ediyor gibi tuvalet esnasında da sürekli baskı var neden oluyor hiç bilmiyorum 🤷♀️
H_a03 babyasyanil yeni nesil bebeklerimiz sanırım hep aşagılardalar 😊bnde aynı sizin gbi hissediyorum hatta post açtım herkes normal bebek büyüyor dediler bana
Cansudinc babyasyanil Benimde 20 li haftalarımdan beri o şekilde şuan 38 haftalık oldum hala aynı doktora her sorduğumda bebeğin başı orada dedi belki sizinde öyledir ☺️
Sinem1925 babyasyanil evet aynısı haftaya kontrolümüz var bunu soracağım bazen şiddetleniyor sizde de aynısı mi
babyasyanil H_a03 bu nasıl büyümekkk maşallah cidden oturduğum yerden zor doğruluyorum🥲😅 kötü bişey olmasında çekeriz bu ağrıyı
babyasyanil Sinem1925 kesinlikle. Bende sabah mesaj atacağım rahim ağzı uzunluğuma bakmıştı normaldi ama nolur nolmaz 🫶🏻
babyasyanil Cansudinc 21. Haftada detaylıya girmiştim kafası aşağıdaydı, hala mı orda yaaa dönmüyor mu bu bebe😅