KbraN_1 Kızlar sizce göğüs pompası çok gerekli oluyor mu alınması gerekiyor mu? Ona göre almak istiyorum kullanılıyorsa
UmutsuzPolyanna KbraN_1 ben mecbur aldım emmedikleri için sarılık olmuştu 🫥 bence doğumdan sonra duruma göre alabilirsin
gkcnn KbraN_1 gerekli bence çünkü bende nasıl olsa emzircem diyip almamıştım sonra mastit olunca koşarak gittim aldım ilk ki üç ay da dolaba stok yapmanız için mükemmel br zamanlama hemde
Bir_prens_annesiiiii KbraN_1 ben emziririm diye almamıştım ama bebeğim göğsümü tutmuyordu ilk gece zar zor emzirmiştim ikinci gece hiç almadı ebeler mamaya başlatmışlardı eve geldik eşime dedim alışana kadar sağar biberonla veririm süt sağma makinası al dedim ebebekten gitti aldı sadece bir gün kullandım sonra hep zorlayarak tutturmaya çalıştım makinayı da kaldırdım sizde doğumdan sonra duruma göre alın bence
Sahnedekimadam Canım ben 750 ₺ye aldım tekli elektrikli , doğumuna ne kadar var bilmiyorum ama indirimsiz fiyatı bana göre çok fazla , yüksek ihtimal de ihtiyacın olur zaten.. o fiyattan alırım sorun olmaz diyorsan bekle ama çok farkediyor
KbraN_1 Sahnedekimadam a101e geliyor yarın kiwi marka 300 TL nette de o fiyatlarda. Kullanılıyor lazım oluyorsa alayım dedim