burcuhilalll Gebeliğimin 8. ayındayım ve canım aşırı derecede kil toprak yemek istiyor benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı ? Nasıl kurtuldunuz bu durumdan?
yesillimonn burcuhilalll Kansizliktan oluyor cnm 😀kirmizi pancar öneririm çok güzel toprak kokuyor yemeye doyamazsin 😁
symag burcuhilalll demir eksikliği var büyük ihtimalle. Bende kronik demir eksikliği anemisi var aynı öyle oluyorum ilaclarimi kullanmayinca.
hasretlik burcuhilalll tıpta bunun adı var pika. Doktorunuzla görüşün vitamin eksikliğinden olur. Gerekli vitaminleri verecektir. Veya sağlık ocağinda da vitamin değerlerine baktırabilirsin.
Fuhen hasretlik ben dün tahlil verdim herşey yolunda hem idrar hem kan ama canm kıl toprak istiyor yicemde artık dayanamıyorum
Fuhen burcuhilalll sormaaaaa yarama tuz bastın ful burnuma kokuyor ağzımın suyu akıyor dayanamıyorum artık ilk hamilelikte kil yedim müthişko bu arada tadı 😂😂 şimdi de canm istiyor ama evde nereye koydum bilmiyorum eşimin izin gününü bekliyorum hemen bir aktara koşacağım
_Moodanne_ burcuhilalll 38 hafatalik olucax dün aşırı çok canım kil istedi küçükken de çok yerdim Allah’tan evde doğal kil vardı da küçük bir parça yedim sonra tutum kendimi zararlı sonuçta
Fuhen hasretlik yenilebilir kıl satılıyor annem her hamilelikte yemiş bende de yemiş bir sıkıntısı yok şükür yiyoruz da abartmıyorum nefesimi tatmin edecek kadar
kadertugrul7 burcuhilalll geçen gün tiktokta dolaşırken bir kadın kil yiyordu allahim öyle bir canim istedi öyle istahla yiyorduki tadida nasıl hic bilmiyorum yemedim daha önce ama hâlâ canim istiyor alip tadina bi bakmak istiyorum birde 2 hafta felan oncesinde markete gidiyordum bahceli bir evin önünden gectim soba yakilmis belli odun kömür kokusu vuruyordu o an külü alip yemek istedim kendimi zor tuttum
hamisz benim canım her toprak, kil cektiğinde ben karbonatlı sakız çiğniyorum çareyi böyle buldum en sağlıklı yoldan ama nasıl güzeeel geliyor anlatamam.
Kitappsever_1 hamisz 3 yıl sonra yazmanız 😂 bende 1 ay önce kil sipariş ettim onları yedim hep zarrai yok diye biliyorum
arzusirali burcuhilalll bende de olmuştu demirim ferritinim düşmüştü hemen serum takviyesi yaptık gebelikte ve sonrasinda