Bsra-27 Kızlaarr aranızda gün boyu kendini iyi hisseden ve bi anda bişey olup birden morali düşen varmı ya normalmi?? Hemen kendimi mutsuz hissetmeye başlıyorum
yesillimonn Bsra-27 Bende de tam tersi gün boyu kendimi kotu hissediyorum anlik bi iyi hissetme gibi birşey oluyor o an saçmalama diyorum ve mod dan düşüyorum tekrar 😀
Merve0227 Bsra-27 yalnız değilsin bende öyleyim sanırım hormonlar çok tetikliyo hiç bişey yoksa bile çok ağlamalıyım 😕gibi bişey çok tuhaf
Bsra-27 yesillimonn bazen oda oluyo bana kafayı yiyorum heralde diyorum tuhaf hisler kendimi bi iyi bi kötü hissediyorum 🤦🏼♀️😂
Bsra-27 UmutsuzPolyanna ya biliyomusun benim aksiyetem var ztn ama çok tuhaf bişey yani durduk yere kendimi bi anda mutsuz ediyorum hemen bişey düşündükten sonra 🤦🏼♀️😂
yesillimonn Bsra-27 😁😁Dört gözle doğumu bekliyorum bi dogurayim direk antidepresanima geri başlayacağım.
UmutsuzPolyanna Bsra-27 benimde bozuk 🤣 en iyisi biz deli taklidi yapalım her şeyi dalgaya vuralım belki geçer 🤣
Bsra-27 yesillimonn bende baslıycam gerçekten panik atak ilacımı birden bırakmak zorunda kaldım çok zorlanıyorum çarpıntım yüzünden
Hayrnnisaors97 Nasıl hormonsa bu saate kadar uyutmadı beni de önceden canımı çok sıksalar bile kafayı yastığa koyup uyurdum şimdi dön dön dur uyku durak yok darlanma geliyor 😅 bu hormonlar doğurunca geçiyor dimi deneyimli anneler
yesillimonn Bsra-27 Bende birden biraktim ilk başlarda çok kötü oldum sonra alıştım ama yine de anksiyete peşimi birakmiyor 29 haftadayim şuana kadar dayandım doğuma kadar sabredicem doğumdan sonra başlamayı düşünüyorum İnşallah emzirme konusunda sıkıntı yapmayan bir ilac vardir.
Bsra-27 yesillimonn ben daha 15+1deyim zaman çok çabuk geçsin istiyorum sorunsuz doğum yapıp ilacımı kullanmak istiyorum artık çünkü tadını çıkaramıyorum
Merve0227 Bsra-27 ben 39+5 oldu artık son günler ama lohusalık dönemi daha zor bana göre bu ikinci gebelğim
Bsra-27 Merve0227 Allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin İnsAllah benim ilk gebeliğim ve çok zorlanıyorum gerçekten