Sibel_gedik MelodyFairy benim de 15 gün 🤭😊 senin aldığın testten aldm bende inancım büyük olacak gibi , umudu kaybetmek yok, inşallah hayırlı haberler duyarız cnm rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🤲🙏🏼🌸🥰
adatuna Mihrimahvuslat ayy ben gebelik testi sandııım olsun yaaa yine de yapın :) beklemektense sonucu bilmek daha güzel
Mihrimahvuslat adatuna Yazmayı unutmuşum yeni aklıma geldi ekledim ovulasyon testi olduğunu ama gerçekten kafama takıldı aşırı silikleşen çizgi neden beliriyor yavaş yavaş yumurtlama olmadığına eminim 🙈
Mihrimahvuslat adatuna MelodyFairy Bakın testlerim böyle ovulasyon yani Üstteki 3 Nisan Ortadaki 4 Nisan Alttaki de 5 Nisan Yumurtlama olmadığına eminim neden böyle çıktı anlamıyorum 🙈
adatuna Mihrimahvuslat bu testler vücuttaki LH hormonunu ölçüyor, bu hormonda vücutta hep var aslında. Dalgalı bir şekilde çıkması normal diye biliyorum ben. Regle kaç gün kaldı?
gzdeylcn anneoluyoruuumm16 adetime 8 gün kala öğrendim 42,06 ile kimilerinde geç döllenme kimilerin de erken döllenme olabiliyor 🥰
MelodyFairy Mihrimahvuslat normal bir durum bugün de yaptım bundan pembeydi ama pikten sönük olduğu zaman dikkate alınmaz ve gebelikle bağlantısı yok bence
Mihrimahvuslat MelodyFairy Ama benim testim seninki kadar koyu çıkmadı çatlama oldu sonra ve çizgileri gittikçe yok oluyordu ama 1 2 gündürdür böyle testlerim 😬
Mihrimahvuslat adatuna Kimisi ovulasyon testiyle öğreniyor ya o yüzden 🙈 daha 10 gün var ne şuanda kasık ağrım daha da arttı yürürken canım acıyor doktora gidelim dedim eşime pazartesi gününe kadar bekleyelim diyor bişey belli olmadığı için de korkuyorum acaba ciddi bişey mi var 😑
Mihrimahvuslat MelodyFairy Kasıklarım çok ağrıyor ya akşam daha çok canımı acıtıyor ☹️ ha bide diyecem unutuyorum d vitamini de verdi doktorum olursa eğer onunda etkisi olabilir mi acaba merak ettim 🤔