Mryy01 Kendimi hamile gibi hissediyorum bugün tam 7 gün var test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm acaba ilk negatif çıkıp sonra pozitife döner mi?
anneoluyoruuumm16 Mryy01 canım adetim üç gün geçmesine rağmen 4.88 çıktı. Negatif yani . Bir hafta sonra tekrar kan verdim 562 yükselmiş şükür. Acele etme rabbim gonlune göre versin
Arslannesi Mryy01 adetimin gecikmesinin 4.günü erken gebelik testi yaptim silik çizgi ile öğrendim acele etme o yüzden dicem ama sabretmek gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum hayirlisi ile en hayırlı zaman da nasip olsun sana da bebisin 💐🤲🌼
hasretlik Mryy01 olabiliyo ilk gebeliğimde test yapmıştım o zaman tam 1 haftalıkmış negatif çıkmıştı bı 10 gün sonra falan tekrar yaptım ve çıkmıştı. Bunda zaten far etmedim çocuk 1,5 aylık olana kadar.🤭
Sengul-9798 Mryy01 canım acele etme adetin geciksin öyle yap benim o şekilde çıkmıştı adet geciktikten 5 gün sonra yapmıştım
akgul34 Birliktelikten sonra maksimum adet gecikmene 3-4 gün kala çıkar diye biliyorum bende de çevremde bir kaç arkadaşmda da bu şekilde oldu
Mryy01 anneoluyoruuumm16 Adet gecikmesini bekleyemeden 7 gün önce yaptım belirti hissettiğim için ama sanırım çok istediğim için psikolojik hissediyorum negatif çıktı çok üzüldüm
gzdeylcn anneoluyoruuumm16 adetime 8 gün kala öğrendim 42,06 ile kimilerinde geç döllenme kimilerin de erken döllenme olabiliyor 🥰
anneoluyoruuumm16 Mryy01 iki ay bende senin gibiydim. Aldığım testlerin haddi hesabı yoktu. Sonra saldık keyfimize baktık. 25 Mart adet gunumdu düzenli adet görüyordum. Ped taktım regl olmayı bekliyordum olmayınca kan verdik çok şükür hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
brcn_ynky14 Mryy01 daha çok erken yapmışsın bende 5 gün kala yaptım belli belirsizdi zaman geçtikçe daha çok belirginleşti öyle hissediyorsan biraz bekle canım Allah in izniyle inşallah mutlu haber alırsın ♥️
akgul34 Bir kaç gün sonra tekrar dene mesela adetine 2 gün kala falan erken gebelik testi yapabilirsin mesele üzülme umarım en kısa zamanda güzel haberi alırsın. Bu mucize en beklemediğin anda geliyor emin ol 🌸🙏
babyasyanil Gecikmemin 7. Günü yapmıştım kabak gibi ortadaydı ikinci çizgi bence bekle bende hayal kırıklıgı olmasın diye bekledim 🥹
Mryy01 babyasyanil ne güzel 7 gün geçmiş ben sabredemedim adet olmama 1 hafta var dayanamadım yaptım negatifte çıkınca üzüldüm🥹
Sibel_gedik MelodyFairy benim de 15 gün 🤭😊 senin aldığın testten aldm bende inancım büyük olacak gibi , umudu kaybetmek yok, inşallah hayırlı haberler duyarız cnm rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🤲🙏🏼🌸🥰