Milen7 Detaylı ultrasonu kaçıncı hafta da yaptırdınız? Ben En son 7. Haftamda gittim doktora bir daha 14. Haftamda gideceğim. İnternette 11-13 haftalarda yapılıyor yazıyor. 14.haftamda gittiğimde yapmaz mı detaylı ??
Emra35 Milen7 benim bildiğim detaylı ultrason 21 ci haftalarda oluyor yine bilen arkadaşlar varsa yazsınlar bende bilgilenmiş olurum
Ahsenn031013 Milen7 11-14 ikili tatlım Detaylı ultrason farklı bişe bu 19-24 de yapılır büyük ihtimalle yanlış anlamışsındır
Milen7 Ahsenn031013 ilk gebeliğim bilgisizim açıkçası , 2 ki tarama yaptırmayı düşünmüyorum sadece detaylı ultrason istiyorum bütün organlarına baktıkları ultrason
Ahsenn031013 Milen7 evet evet detaylı ultrason tamda o İkili test tamamen tercihe kalmış ama yaptırmasanda skntı olmaz Detaylı ultrasında herşeyine baktırırsın onu mutlaka yaptırmalısın İkili test down sendromuna bakılıyor yinede bilgin olsun
Kanatlarimruhumda İkili tarama 2 aşamalı hem kan alınıyor hem ultrasonla bakılıyot. Onunla karısmıswolanilir. Detaylı ultrasona ben haftaya gireceğim 21. Haftamda
Milen7 Ahsenn031013 down sendromu çok yanıltıcı çıktığı için yaptırmayacağım çevremde down diyip sağlıklı doğan bebekler var, bilgi için çok teşekkür ederim