Fadimeacarlafcii İkili taramada hersey normal çıkıp pappa sevıyesı dusuktur ne demek bilgisi olan var mı
Arzubyrm1 Fadimeacarlafcii ben hamileligimi geç öğrendim doktora gittiğimizde ikili testi kaçırmıştım neyse birde dörtlü test varmış onu yaptirtik içerik olarak aynisiymis neyse aslında pek önemsemedim Allah büyük ama sadece içimiz rahat etsin die yaptirmistik yani sende gönlünü ferah tut hayırlısıyla sağlıkla ins bebeğini dünyaya getirirsin💚
Hayrnnisaors97 İkili tarama testi nasıl yapılıyor benim de 12 Nisan da randevum da 12 haftalık olucaz o zamana gerek duyarsa mı istiyor genel olarak lazım olan bi test mi sizin postun altına sormuş oldum ama 🤭
cgdm_alparslan Hayrnnisaors97 Ben yeni yaptırdım. Doktor ilk Ultrasyonla bakıyor sonra kan tahlili istiyor.
Hayrnnisaors97 cgdm_alparslan çok teşekkür ederim ultrason karnından oluyor dimi hiç bilmediğim için ona göre hazırlayım kendimi diye soruyorum
Sibel_72 İkili tarama isteğinize bağlı doktor size soruyor istiyor musun istemiyor musun die ben yaptırdım ilk baş karından baktı kafasına bacaklarına daha sonra bir tüp kan aldılar aç tok fark etmiyor ben 11+3 iken yaptım