FHKK Benim gibi sürekli uyumak isteyen var mı kızlar. Kız bebek bekleyenlere böyle olurmuş genelde ama bilemedim 😊😍😍😍😍
Figennn FHKK Keşke uya bilsem😃 ne gece uyuya biliyorum ne gündüz canım. Benimde kızım olucak Allah’ın izni ile🤲🏻👧🏻 Kaç haftalıksınız😊
Htcmstfomer FHKK kiz erkek alakasi yok cnm.bence bende erkek bekliyordum 3. Ayindan itibaran koltukta oturuken bile uyudugumu biliyorum eşimle aksamlari oturup 1 saat sohbet edemezdik 😑😑 Artk kafani sabitlicem bantlicam uyumada yuzunu goreyim derdi 😂😂
Bskrt FHKK ben ilk 3.5 ay ölü gibi uyuyordum, sonra biraz geçti. Ama şimdi 7. Aya yaklaştm bazen yiyecek bşyler hazırlıyorm koltukta yiyene kadar tekrar uyumuş oluyorum 😅😅😅 Allahtan çalışmıyorm yoksa işten kovulurdum heralde
Figennn FHKK O zamanlar bende uyuyordum canım. Gündüz uyuyodum akşam da erkenden hemen uykum geliyodu. O zmn mide bulantım yoktu, 8 de başladı şimdi 24+3 olduk hala sabahları var
Ikrmels Ilk aylarımda öyle oluyordu hep uyuyordum uydugumda baygın gibi oluyordum çok derin ve tatlı uykulardı ☺ ve uykularım gidiyor artık çok zorlaniyorum uyumak için 😣 ve oğlum olucak inşallah oğlan çocuğu uyku yapar derler bizim buralarda 😁😁😁🐣🐣🐣💕
mucizemizibekliyoruzz FHKK kim sallıyor kız bebeklerde olur diye böyle acaba 😄 hamilelikte gayet normal bir durum. Bedeniniz içinizdeki canlıya da çalıştığı için yoruluyorsunuz hepsi bu.