Adapte34 14+4 oldum hiç kusmadım bulantım da olmadı ama iştahım sıfır yiyorum ama iştahlı değil ne zaman gelir bu iştah benim gibi olan var mı bunun için bir ilaç kullanan falan
Meleyke123 Adapte34 bende öyleydim ilk 2ay öyle oldum işdahsız ve hep midem bulandı. Şu an 11+6oldum gece yarısıda kalkıp yemek yiyorum🤐
elizanakbulut Adapte34 bekle aşkım bekle sabret günde 3 ekmek yiyeceğin günlerde gelecek 😂 benim son zamanlarda o kadar boğazım açıldı ki taaa markette başlıyorum aldıklarımızı yemeye
Adapte34 BernaOmer ben erkek hissediyorum başından beri doktor 13. Haftada kıza benzetti ama kesin değil dedi bende inanmıyorum zaten 😂 16. Haftayı beklicem siz öğrendiniz mi
Adapte34 elizanakbulut ilk hamileliğimin son aylarında aşırı yedim Hamileliğimde çok kötü geçmişti ama bundan ne bulantı ne kusma hiç bişey yok hamile olduğumu unutuyorum çoğu zaman ama yine de gönlümce yiyemiyorum 😔 yiyeceğim günlerde asla affetmcem 😂
BernaOmer Adapte34 20 haftalık dedi ama evet öyleymiş merak ediyoruz hayırlısı sağlıklı olsunda elini bacağının arkasına almış
Asenova- @“Adapte34”#p2714738 Bendede ayni durum kesinlikle ne acikiyorum nede aklimdan biseyler yemek geciyor😂 sanirim ilerleyen zamanda duzelielr🤭