Mdf17 20 haftalık gebeyim. Haftalardır sabahları burnum tıkalı uyanıyorum hergün lavobada burnumu temizleyip açmam gerekiyor. Sizde de böyle sorunlar oluyor mu kızlar🥲
UmutsuzPolyanna Mdf17 evet canım odanın nem oranı düşükse olur bide hamileyken daralan burun damarları ile 2x fazla olur
Zeyneppp96 Mdf17 gerçekten hamilelikten mi bu illet bilmiyorum çıldırıcam burnumu aldırmama az kaldı. Günde en az 2-3 defa tıkanıyor zorla açıyorum bir de bugün oluk oluk kanadı her yer kan oldu sonrasında zaten hiç açamadım ağlıcam artık 😭😩😭
bastet Mdf17 uyuduğunuz oda fazla sıcaksa da olabilir. Benim de böyle bir sorunum vardı, 19 derecede sabitliyorum uyudugum odayı hatta bazen 18. Ve nemli tutuyorum odayı, başucumda 1 bardak su oluyor genelde ve havlu ıslatıp koyuyorum odanın birkaç yerine
TugSozTan Sabaha kalmadan uyanıyorum ve temizlemek zorunda kalıyorum. Hamilelikte ekstra kuruyor. Ne yapsam geçmiyor en son nem makinesi alacağız. Rahat uyuyamıyorum
Mizalya33 Maalesef bu sebep yüzünden iliadin bağımlısı oldum 🤦♀️ Aman Allahım düşmanımın başına vermesin
Zeynep2535 Mizalya33 o kadar bensin ki yanlız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim iliadin olmasa napardim bilmiyorum.
Mdf17 Zeyneppp96 aynen gebelikten:(( bide afedersin sürekli sümük oluyor ne kadar temizlersen temizle fabrika gibi üretiyor😁😄
Mdf17 bastet kış günü nerdeyse hiç yanmadı kalorifer aşırı daraldığım için sürekli cam pencere açtım ama ne yaptıysam geçmedi burun tıkanıklığım internette araştırdığım kadarıyla gebelikten oluyormuş damarlar genişlediği için
Zeyneppp96 Mdf17 ay aynen öyle bu ne böyle 😫 otrivine olmadan sokağa çıkamaz haldeyim yoksa direkt nefes yok 😭
Mizalya33 Zeynep2535 ben doğumdan sonra ameliyat düşünüyorum yani çünkü bağımlısı oldum hamilelikten önce böyle bişey yoktu :( arada koku duyum gidiyor ve çok kötü oluyorum