24-10-2021 3 aylık hamileyim sağ kalçam yürürken ve eğilirken acıyor yaşayan varmı ne yapmalıyım anlık bir acı ama gün geçtikçe artıyor ve canımı çok yakıyor
nk718 24-10-2021 benim de kalça ve bacak ağrım vardı osteocare verdi doktorum magnezyum kalsiyum ama zamanla geçti benim doktoruna danış bence bende fıtıkda vardı o vurdu galiba bebekte yerini açtıkça sıkıntı yaşamıştım
Hirali 24-10-2021 ya bende anlamiyorum 11 haftaligim bende kalçam sanki dışarı çıkıp belim içeri giriyor kırılmış gibi agriyor sebebini bende merak ediyorum
24-10-2021 Hirali aynı aynı böyle can alıcı bir acı eğilirsem ağrı artıyor baskı oluyor tam kalçamın oynar kemiği gibi değişik birşey
Aysee1123 Bende 11 haftalığım benimde uzun yürüyünce birde uzun temizlik yaparsam ağrıyor sonra dinlenince diğer güne geçiyor ama o an çok pis batıyor
2kuzu1anne Benim de oğlumda öyle olmuştu kalça ağrısından yuruyemeyi bırak ayakta bile duramıyorum..vücut anı artışa ve değişime alisamadigi için bel ve kalça ağrısı yapıyormuş diye biliyorum bir zaman sonra geçiyor
24-10-2021 Bana böyle şeyler daha erken gibi geliyor ama resmen o acı canımı alıyor 11 hafta 5 günlüğüm bende
00Sule00 Bende 30 haftalık hamileyim. Bir haftadır geçmiyor sağ leğen kemiğim. Magnezyum ve kalsiyumu da düzenli kullanıyorum. Topallayarak yürüyorum sağlık ocağına sordum doğuma kadar devam eder dedi korkuttu.