Azeriqizi Kizlar merhaba nasilsiniz Simdi kafama takildi ne zaman gitsem bebegimin ayaklari kafasinda oluyor .doktor soyluyor ultrasondada gorunuyor .acaba normal biseymi?birden aklima takildi ya.bunla 3 4vardir ne zaman baksak ayaklar yukarda kafanin yaninda
hulya_6363 Azeriqizi ozaman bu kez gidince çikolata falan ye hareketlensin ozaman düzelir belki ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum öyle olsaydı doktorun söylerdi mutlaka
poyrazin_annesi28 Azeriqizi Benimki de öyle 😄 Bişey olsaydı doktor söylerdi bana da bişey demedi olumsuz
bsraa16 Azeriqizi benimde bir ayağı hep kafasında 32 haftalık olduk detaylı ultrasondan beri öyle orda da ayağı kafasındaydı ama ne detaylı ultrason doktoru ne kendi doktorum sorun olarak görmedi her gidişimizde aynı bir ayağı kafasında olunca ister istemez tedirgin oldum bende hep öyle mi duruyor sorun mu var yoksa denk mi geliyor. Siz kucagınıza aldınız mı acaba bir sorun teşkil etti mi
ZerrinKsk Benim doğumum 17 nisanda son 3-4 aydır belki bebişimizi asla göremedik ayakları hep yüzünde kafasında 😅 merak etmeyin yalnız değilsiniz sağlıklı doğumlar dilerim
bsraa16 ZerrinKsk merhaba saglıkla kucagınıza almıssınızdır insallah bebeğinizi🙏🏼 benimde bebeğimin bir ayağı detaylı ultrasondan beri hep kafasında. Kontrole gidiyorum aylık hep bir ayagı kafasında denk mi geliyor yoksa hep öyle mi duruyor şaştım kaldım. Doktor bir sorun var demedi hiçbir zaman ama ben tedirgin oldum. Size sorun teşkil etti mi bu durum