Babymom22 Gebelikte tansiyon problemim oluştu. Aralıklarla tansiyonum düşüyor, normal doğuma engel midir? Tansiyon sorunu olup normal doğum yapanınız var mı?
Melike1234- Babymom22 tansiyon düşüklüğü problem yaratmıyor sorun olan 14 un üzerine çıkması o problem oluyor 14 ve üzeri olunca ama düşük tansiyon sorun degil benm de sürekli 8 6 7 5 çıkar çok etkiliyor ama doğuma sorun degil demişti doktor nabzımda 130 dan aşağı dusmuyordu
Ao526- Babymom22 Bende sıcaktan dolayı tansiyon düşmesi yaşamıştım. Doktorum düşük tansiyondan değil yükselmesinden kork demişti. Vücut bebek için daha çok çalıştıkça tansiyon düşüklüğü olabilir demişti. Vücudunu aç susuz bırakma dedi. Çantamda mutlaka bir çikolata bir kraker ve su mevcut ne olur ne olmaz diye
serife123123 Benim de bugün tansiyonum çıktı bence başım zonkladı çünkü hala da tam düşmemiş gibi tansiyonum 11+4 haftalık
Babymom22 serife123123 benimde gebeliğimin başından beri ara ara düşüyor normal doğuma engel midir hiç bilmiyorum
serife123123 Babymom22 benim de düşüktür normale göre ama bugün çıkınca kötü oldu başım dönüyor gibi oluyor
serife123123 Babymom22 ben Eskişehir’de Gülbin Erol’a gidiyorum ama aklına böyle şeyler getirmemeye çalış başka bir şeylerle ilgilen panikletmemeye çalış kendini inşallah güzel bir doğum olsun 🙏🏻
Babymom22 serife123123 aklıma getirmek değil sürekli düşük tansiyon problemi yaşadığım için doğumu etkiler mi diyerekten bilgi almak istedim. Rabbim hakkımızda nasıl hayırlıysa onu versin inşallah teşekkür ederim 🙏🏻
aygulb bende 22 haftalık hamileyim ve düşük tansiyonum aç susuz kalmamam gerekiyormuş birazda hareketlilik var gün içinde durmuyorum yorgunluktan ama artık dışarı çıkarken su kek falan eksik etmiyorum yığılıp kalmayayım diye :)