Papiiii Sezaryen hakkında korkutucu şeyler yazanlar olmuş. Ben de çok korkuyordum çok korkutmuşlardı. Hatta o kadar çok korktum ki doktorum zorunlu sezaryen olacak dediğinde dünya başıma yıkıldı. Doğum olana kadar ağladım salya sümük 😅 korkulacak hiç bişey yokmuş. 15 gün oldu doğum yapalı. İlk gün 4 5 saat ağrı çektim. İlk gün bebeğimi kucağıma almam 6 saat sonra olabildi. Ameliyattan sonra ilk defa ayağa kalkış biraz zorlayıcı, dayanılmayacak bir ağrı değil. Ayağa bir kez kalktıktan sonra ağrılarınız da büyük ölçüde azalıyor ve bebeği sonrasında kucağıma rahatlıkla alabildim hatta oturarak emzirdim. Bol bol yürüyüş yaptım, ertesi gün gayet rahat oturup kalkabiliyordum. İki gün sonra eve geldik. Evde bebeği rahatça emzirdim, hiç yatmadım neredeyse. Bebeğin bakımınla sadece ben ilgilendim. Beni tek zorlayan kısmı çok fazla ayakta kaldığım için spinal anesteziden kaynaklı boyun ağrısı çektim. Doğumdan zordu bu kısım 😅 üç gün sürdü🥲 Spinal anestezi olduysanız olabildiğince yatar pozisyonda olmak gerekiyor bir süre. Aman diyim 😅 Onun haricinde ameliyat süreci de iyileşme süreci de benim için kolay geçti. Şuan yatıp kalkarken karnımı zorladığımda dikişler biraz sızlıyor. Başka bir problemim de kalmadı çok şükür 🙏🏻