Yldzzz16 Fatmaakoglu takipli olarak medicabil hastanesine gidiyorum doktorumun önerisiyle Sonamar’da 1000 tl ye yaptırdım doktorumdan zaten memnunum önerdiği yerdende memnun kaldım. Piyasada en uygun yerlerden medicabil 1500 derken sonamarda 1000 di
Irem97- Nolmuss demezler 😂😂 Acıbadem’de 2000 tl ye yakın ikili test dediler doktor bizi başka yere yönlendirdi 250 tkye yaptırdık 😂😂😂
qwertqwert Nolmuss acıbadem klinik açtığı bilgisini vermez canım ben özgür beyin eşi iltaç hanım takipliydim klinikleri fsm de detaylı us fiyatı mehmet özgür beyin 1800 tl
Ftmbyk Irem97- nerede yaptırdınız acaba bu fiyata çünkü sadece kana bu fiyat oluyor diye biliyorum detaylıya dokyprunuz baktı muhtemelen ense kalınlığına yani doktorunuz bakmıştır
Minmini Mehmet özgür akkurt a dün yaptırdım detaylı daha💐 çok memnun kaldım. Fsm de kliniği fiyat 1800tl.
gozderdal16 Minmini canım bizimde randevumz 26 sında detaylı için kaç dakka sürüyor muayenesi ve eşimiizi alıolar mı içeri
Irem97- Nolmuss öyleler valla bende yarin nasip olursa kızımı görücem 🥰🥰 güzel haberler alırız inşallah gideceğim zaman hemen bi korku hep bi panik oluyorum maalesef
Minmini Nolmuss hayır sadece detaylı ücreti verdik. Muayene ücreti 600 tl ymiş öyle demişlerdi yanılmıyorsam.
Irem97- Ftmbyk tabi ki sadece kan tahlili canım doktoru devamlı hastası olduğun için ayrı detaylı ücreti almadı şansımıza kontrol randevusu olduğu için muayne ücreti de ödememiştim 🥰🥰🥰