Yarenylmz Nuurrr Rizede perinatoloji uzmanı yok maalesef radyoloji uzmanı bakıyo araştırma hastanesinde
mavilibisey Trabzon’da hem devlette, hem de İmperial Hastanesinde girmiştim. Fakültede girmedim. Sormak istediğiniz tam olarak buysa eğer 🌸
Nuurrr mavilibisey Teşekkür ederim, İmperial Hastanesi’nde detaylı ultrason ve normal muayene ücreti ne kadar 🤔
Bergiz Nuurrr yeni yaptırdım Gökhan Erdil var Trabzon meydanda çok beğendim aklınızda bulunsun bence fiyat 1250
mavilibisey Nuurrr yani ben bi tık indirimli gittiğim için net miktarı hatırlayamıyorum ama 500 küsürdü muayene ücreti. Detaylının da şu anki ücretini de bilmiyorum.
Nuurrr Yarenylmz Evet bugün özel bi klinikle görüştüm, onlarda öyle söyledi bazı detaylara bakılmıyor o yüzden KTÜ ye yönlendiriyoruz dediler. Bende kararsız kaldım açıkcası. Siz Rize demisiniz yaptırdınız mı ?
esiaks Ah ah canım rizem. Orda olsam da doktor için trabzonlara gitsem.. razıydım yaniiii. (Konudan bağımsız duygusallık geldi shshhd)
Yarenylmz Nuurrr evet ben rizede yaptırmıştım normalde özele gidiyorum ama doktorum araştırmaya yönlendirdi orda detaylıca baktılar ücretsiz
Nuurrr Yarenylmz teşekkür ederim ☺️ bende devlet takipliyim büyük ihtimalle benide araştırmaya yönlendiricek ama dediğim gibi pek orda yaptırmak istemiyorum bakalım ne olcak