ilzannliy Merhaba, bayramda 33 haftalık olacağım 4-5 saatlik bir yolu kendi arabamızla gitsek sorun olur mu acaba? Daha önce seyahat eden veya bilgisi olan var mı? Şu an 31 haftalığız doktoruma da soracağım ama merak ediyorum şimdiden.
ArvenMom ilzannliy bunu en met doktorunuz söyler herkesin doktoru hamileliği farklı olduğu için bir olmaz 31 haftalığım seyahate çıkıyorum 4 5 saatlik yola 34 haftada tekrar çıkıcam ama doktor iznim var bazı doktorlarda izin vermiyor
Merve0227 ilzannliy 36 haftalıkken seyehat ettim 15 saatlik yoldu ve çok zorlandım hayatımın en zorlu yolculuğuydu diyebilirim pek önermem ama çok uzun bi yolculuk değil senin ki sık sık mola verirsen bişey olmaz bence
Merve0227 ilzannliy yanına yastık al bol bol yastık hep sırtını karnını sürekli destekle pozisyonunu sürekli değiş yoksa kabusa dönüyo resmen 😁
AlmilaninAnnesiii ilzannliy 32.haftayi bitiriyorum ve evde bı turlu duramadim afedersiniz it gibi geziyorum valla 😅 ama doktoruna danış aksi bir durumun yoksa herşey yolundaysa sorun olmaz
ilzannliy ArvenMom doktora soracağım canım ama yine de fikir edinmek için yazdım. Aynı haftadayız seninle, şimdilik bir sorun yaşıyor musun mola aralığınız ne oluyor mesela?
ArvenMom ilzannliy sık sık mola vermek zorunda kalıyoruz ağrım kasılma sertleşme oluyo ilaç içmeden çıkmıyorum yola zaten ayaklarımı uzatmam belimin ve boynumun altına yastık olması gerekiyo yoksa ağrılar ağlatıcak derecede şiddetleniyor
ilzannliy ArvenMom ne ilacı içiyorsun canım? Iki bayram arası doğum olunca bi daha çıkmamız yaz sonunu bulur o yüzden gitmek istiyorum ama doktorum izin verirse bakalım. Yastık önemli o zaman 3-5-7 tane felan alayım çıkarsam😁😁😁
ArvenMom ilzannliy progestan tatlım hala kullanıyorum doktorum bir iki haftaya bıraktırıcak bakalım :(
ilzannliy ArvenMom yaa ben sadece vitamin alıyorum ondan sordum canım, inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz teşekkür ederim bilgi verdiğin için💗
ilzannliy Merve0227 izin verirse doktor inşallah mola vererek gitmeyi düşünüyoruz. 3 saate kadar bi şey yok da 3 saatten sonra normalde sıkılıyorum bakalım hamileyken nasıl olacak saat başı dururuz artık 😁
ilzannliy AlmilaninAnnesiii şükür şimdilik bi sorunumuz yok ben de öyle valla bi de yürümeye dikkat ediyorum çıkınca. yarın kontrol var soracağım canım 🙃
Basak2906 ilzannliy kesinlikle doktorunuza sorun. Ben 8 aylıkken kendi aracımız ile 5 saatlik yola gitmiştik ben çok ödemli olduğum için doktorum saat başı 10 dakika yürüyecek şekilde gidebilirsin demişti
ilzannliy Basak2906 ödemim yok ama bebek toparlanıp kasılır mı acaba diye merak ediyorum tecrübe edenlere ondan sordum canım.
ilzannliy Doktorum saat başı mola vermek şartıyla istediğin kadar saat yol gidebilirsin şimdilik bir sorun yok bebekte de sen de de dediler 🙃
Tugbadkm ilzannliy kaçıncı haftaya kadar araba ile seyahate izin veriyorlar peki. Ben şehir dışında doğum düşünüyorum da
ilzannliy Tugbadkm her hamilelik kendisine özel canım doktorun ne kadar izin verecek bilmiyorum 🤷🏼♀️ 36 dan sonra sıkıntılı raporun olsa bile uçak seyehati yapamıyorsun mesela