meraklimel Hanımlar biraz daha havalar ısınınca havuza gitmeyi planlıyorum rahatlamak için düzenli olarak. Lakin bir türlü aklıma yatan bir mayo bulamadım. İnternette de pek yok siz nasıl modeller tercih ettiniz?
gizem3435 meraklimel mayo konusundan ziyade havuzun hijyenik olmadığını biliyorum. Dikkat etmenizi öneririm.
Tugce3441 meraklimel havuz degılfde denıze git çok rahatlıyor ınsan şort ve tişört gıydım yanmamak ıcın
Tgcmrt48 meraklimel ben bikini kullanıyorum mayo daha sert geliyor bana havuzu tercih etmiyorum çünkü hijyen açısından imkanınız varsa denize girin 🌸
meraklimel gizem3435 Fibromiyalji 🫠 pilates ve yoga bir süre sonra artık yetmemeye başlıyor bel ve sırt ağrısına iyi gelir diye düşünmüştüm ama haklısınız doktoruma danışayım, teşekkür ederim🌸
Rabia_91 Yazın denize gidicem bikini tercih ederim mayo itici geliyor nedense. Bi de karın kısmı ıslak kalacak sürekli mayo da, o da sıkıntı bence.
elizanakbulut meraklimel ay süper yüzmemi muhteşem olur vücudunuz için tabi bir riskiniz yoksa :) ama ben çok temiz bir havuz olmalı allah korusun enfeksiyon falan kapsanız çok kötü olur