Ozgee123 İlk 2 tuvaletime çıkmıştım ama 8.günüm bugün tuvalete çıkamadım aşırı acı çektim duphalac felan fayda etmedi en son lavman verdi doktor onlar bile zor oldu çıktı ama şimdi size sorum nasıl beslenmem gerekiyor hoşaf çorba vs yiyorum nasıl beslenmem gerek
gizem3435 Ozgee123 ben de sezaryen olalı 5 gün bitiyor. Ekmek tüketmiyorum bol sıvı besleniyorum. Normalde tuvalet sorunum vardı ama çok şükür doğumdan sonra yaşamadım. Kayısı hoşafı, inciri ılık suda bekletip tüketiyorum, çorba ve bol su..
elizanakbulut Ozgee123 aşkım ben tüp mide oldum duplac falan o iğrenç ilaçları kullanmak ölümdü tek iyi gelen probiyotik prebiyotik kullanmak ama gene de duplac kedi köpek bebek herkese veriliyor doğal bir ilaçmış yeteri miktarda içersen %100 tuvalete gidersin hemde su gibi akar yani hiç zorlanmazsın
El123 Ozgee123 canm benm 4 senedır kabızlık ve basurum var 6 aydır doktorum magnorm dıye suya atılan tablet verdı onun sayesnde 4 senelik kabzlk probleminden kurtuldum suan 37+5 hamıelym hala kullanıyorum sabah aksma ve dogumdan sonrada devam et dedı zaten sezeryandan sonra cıktı bende kabzlk hıc yoktu eger sorablırsen aıle hekimine fılan sorup alıp kullanabilirsin ben haftaya sezeryan olucam ve bu ılacı mutlaka kullancam cnku o surec berbat bılıyorum allah sıfa versn
Ozgee123 elizanakbulut ben iki tane etki etmeyince mecbur lağman yaptım onda bile çok zordu katı halseysş
gizem3435 Ozgee123 ben iyileşene kadar böyle beslenmeyi düşünüyorum ama beslenme şeklinden de memnunum açıkçası. Sezaryen sonrası ödem var vücudumda hem onları bol sıvı tüketerek atmış oluyorum hem de normal yemeğimi ekmeksiz yiyerek zayıflamama yardımcı oluyor. Bu sayede tuvalet sorunu da yaşamıyorum. Hem de bebeğe süt oluyor.