skrsln Burcumelisa önerim bi süre kullan canım insan bazı isimlerden çabuk sıkılabiliyor ben kızım olsa öykü öykü derdim ama biraz söylendikçe sıkıldım 😊 oğlum olacakmış tabi dün öğrendim 😂
Hafizeipek Burcumelisa ben hiç sevmiyorum o ismi çünkü hiv virüsü yani AIDS testinin adı elisa testi birkaç öğrencim vardı Elisa diye çocuklara seslenirken aklıma hep o geliyodu. Fikir sormuşsun diye söyledim kızma 😌
Cansuercan Burcumelisa cok cabuk sıkılabilcegin bi isim ve herkes boyle isimler koyuyor esila elisaaa bana sıkıcı geldi :)
Deletedmom2224 Burcumelisa sanki esila konulacakmista harf hatası olmuş gibi açıkçası 😐 bide yabancı isim gibi pek hoş gelmiyor kulağa
Merveee277 Burcumelisa anlamını araştırdın mı konulmaması gerektiği yazıyordu bir kaç sayfada tabi sen bilirsin karar senin 😊
mucizemsi Merveee277 cennet kapısında bekleyen melek anlamına geliyor ayrıyeten Allahın akdi sözü yemini anlamınada gelmekte
deletedmom734 Burcumelisa lübnanlı bir şarkıcı var adı elissa onu hatırlatıyor bana Türkçeden uzak ha ama benim gibi eşiniz yabancı falansa olabilir
mucizemsi Burcumelisa Merhaba canım bende dün internette isimlere bakarken tesadüfen karşıma çıktı anlamı cennet kapısında bekleyen melek demekmiş kuranda da geçiyor esimle bizimde hoşumuza gitti eğer bi kızımız olursa düşüneceğimiz isimler arasında 😊
Merveee277 mucizemsi https://www.mumsema.org/turkce-arapca-isimler-ve-anlamlari/281790-elisa-isminin-anlami.html bu siteyede bak istersen işine karışmak istemiyorum yanlış anlama beni sadece çocuklarımıza koyduğumuz isimden sorumluyuz bende burda daha farklı okudum paylaşmak istedim