Yagmurcmn Mlkgln akın hoca var yüzyılda doğum yaptırıyor fakat kendi kliniğinde muayne ediyor ben hep onun ismini duydum
Virgohome Mlkgln bende Gebze yüzyılda doğum yapıcam sevami kurt var çok ilgili işinin ehli biri eğer erkek diyorsanız Ceyhun ateş var oda çok iyi biri
NrglTurkoglu Ergün bilgiç e gidiyorum bende onun hakkında fikri olan var mı medar da doğum yaptırıyor
Virgohome Mlkgln 31 haftalık sevami öneririm bende bayan istiyorum diye başka bi tane daha var Fatma İsmail Ali diye o bana cinsiyeti yanşış söyledi sevami doktoru deneyeyim dedim çok özel ilgileniyor baya bilgili sevami de kaldım bence bi dene
Snmbltt Virgohome merhabalar doktorun muayene ücreti ne kadar Bi de doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı
Virgohome Snmbltt 665 tl muayene normal doğum 8.500 sezeryan 9 bin herşey içindeymiş küvezde falan kalırsa hepsi içinde bu fiyatlar hazirana kadar geçerli dediler
123456_ Mlkgln tabi ki de Koray özbay. Hiç çekinmeden her şeyinizi sorabilirsiniz 2 senedir ona gidiyorum adamın tek ters hareketini gormedim ilk defa bı doktorun yanına için rahat giriyorum
Bennomuyum SaHil_Hayat 21 haftalığım doğum için konustuk ancak ağustos ayına kadar zaten fiyatlarına zam gelir bir anlamı yok dedi