Hilalyazbos53 Minau 18 haftalık olduk çok ufak ufak hissetmeye başladım minik kalp atışı gbı ama sürekli değil tabi günde 1 kez falan anca hissedebiliyorum 😍
Evafor Minau benim de değişik bir hissim var korkutuyorda bu 3. Çocuğum olacka inşallah şuan 14+5 ve bir kaç gündür günde 1 2 kez garip bir şekilde bıçak gibi yada kazıma yapar gibi mesela hareket hissediyorum hiç böyle olmamistim önceki gebeliklerde 😒
kevserky Minau ben sabahları uyuyamıyorum. Uykumdan uyandırıyor zilli kız hareket ediyor devamlı. Kalk kız doyur beni diyo biseyler yiyorum sekerimi olcuyorum sonra uyuyorum duruluyor 😁
femme Minau 25 haftaligim dun mesela çok hareketliydi bugun az az kiprasiyor. Belli olmuyor . Canı ne isterse 💙
Melekler12 damila canım artık seyirme hareketlerini net hissedebilirsin 22 den sonra artık tekmeleri 🌸
Minau 26 haftalık hamileyim bende gün içinde çok az hissediyorum hareketlerini tatlı yiyince filan pek fazla hareket olmuyor korkuyorum bi sıkıntı olsa ultrasonda belli olmaz mıydı acaba
merrvekus Minau bi yerde bebeklerin anne karnında her gün düzenli bir şekilde hareket etmedikleri yazdığını okumuştum 30lu haftaya gelince düzenli oluyormuş doktorunuz bir şey demediyse bir sorun yoktur bence bende her gün düzenli hissetmiyorum 22+2yim bende
1asel-duru 23 haftalıgim baya aktif şekilde hissediyorum 15. Haftadan beri yattigim an başlıyor oynamaya maşallahı var
Minau Benden bir hafta geride ki hamilelerin hepsi dışarda bile belli olduğunu söylüyor hareketlerin ama ben dah a göremedim acaba kilom ile ilgisi varmıdır ki