Mavisim099 Deneyimli anneler bana ortayollu (fiyatı çok uçuk olmayan) anakucagi tavsiyesi verirmisiniz fazla pahalanmadan almayı düşünüyorum🥰😍
Emmis Mavisim099 nerde oturuyorsunuz? Yiğenim ve kızıma aldık, yiğenim hiç kullanmadı sevmedi isterseniz uygun fiyata size vereyim tertemiz, baby plus markası
Papiiii Mavisim099 ben maribel markasini aldım canim cok guzel daha bebisim gelmedi ama cok kullanisliya benziyir saga sola donmesi var yatak haline getire biliyorum,,sonra oturma haline geliyor baya iyi
Sahnedekimadam Deneyimsiz anne olarak Babybjörn muadili Mamma ( Aldım ) Muadilin kalitelisi Merfbaby Ohyo Tcherci Diğer üçü aynı kalitede 🌸
Sahnedekimadam Mavisim099 Evet kumaş kalitesi olarak daha iyi , bir de çift taraflı bebek büyüdükten sonra koltuk olarak kullanılıyor
Mavisim099 Emmis baktim simdi ama bunlarda bebegin ayakları dışarıda kalıyor 2 3.ayindan sonra 😊 en iyisi dolap uygulamasinda hemen satarsınız oraya koyarsanız bende
Papiiii Mavisim099 https://ty.gl/ncgnb40zx3 Canim bendeki ayni buna benziyo ayni nerdeyse diiye bilirim bende bu fiyatlarda aldm
Papiiii Mavisim099 evet biraz oyle(Tabi ama daha uygunlarida cok kidilo markasinida onere bilirim sana fiyatdia daha uygun