Bilgeklc Merhaba arkadaşlar sizlere bişey sorucam trendyolda sanal mağaza diye bi mağaza da gardırop gördüm fiyat çok uygun acaba sipariş veren kullanan varmı yada trendyoldan dolap alıp memnun kalan
Chan Bilgeklc demontedir büyük ihtimalle ama o halde bile fazla ucuz gibi geldi. Ben evlendiğimde yaptım o hatayı. Yüklük olarak aldım ucuzdu fiyatı. Aynalı filan 800 olması lazım beş kapılı. Şu an bir kere daha yerinden oynamayı kaldırmaz :)
alcang Bilgeklc trendyoldan dolap almadım ama büyük ürünler aldığım oldu. Mutfak eşyalarımı felan ordan aldım birde 2000 tlye playstation almıştık hiç bi sorun çıktığını görmedim
Bilgeklc Chan evet açıklamada yaxıyor zaten demonte edilmemiş diye kararsız kaldım şimdi acaba kırık falan çıkarmı bi sorun olurmu
Bilgeklc alcang sitesine göre değişir bence bide monte edilmiş ürünlerin değişimi veya iadesi yok yazıyor
gokce2402 Bilgeklc kırık falan olursa cok rahat iade edebiliyosun zaten ama kurulum eziyeti zaman kaybı vs yaşarsın
Chan Bilgeklc Kırık gelmek değil de eksik parça olabiliyor demontelerde. Benimkinde mesela duvarın arka plaklarınınarasına konması gereken bir çıta vardı o eksikti. Ben batlayarak açığı kapatmaya çalıştım ama bel veriyor parçası olmadığı için.
Senayemre BEn kizima aldim Trendyol dan 500 liraya kırık gelmedi ama uydurduk bi gardırop sağlam degl