Leylak12 Kızlar merhaba. 34 haftalık hamileyim şimdiye kadar hiç mide yanmam olmamıştı Şuan midem çok yanıyor ve gece de baya mide bulantısı çektim kustum sebebini bilmiyorum ama beni çok rahatsız ediyor. Şuan ne yesem mide yanmamı hafifletir ?
68selda06 Leylak12 bende 38 haftalık oldum son aylarda hiç bisey fayda etmiyor canım malesef öldürüyor beni taa kulaklarımdan çıkıyor yangisi denemediğim surup kalmadi
Fts-fts11 Leylak12 benimde son zamanlar da dahada azitti midem gaviscon kullanıyorum ama böle soğuk şeyler yiyince rahatlıyorum ama baharatlı şeyler azdiriyor birde sıcak şeyler
Fts-fts11 Leylak12 benimde son zamanlar da dahada azitti midem gaviscon kullanıyorum ama böle soğuk şeyler yiyince rahatlıyorum ama baharatlı şeyler azdiriyor birde sıcak şeyler
tazemommyy yarım çay bardağı kadar soğuk süt için ya da bir iki kaşık soğuk yoğurt yiyin ben yeni hamileyim ilk haftalardan midem yanıyor geceleri 12 haftalık oldum hala devam böyle çözüm buldum size de iyi gelir inşallah
iremasmahan06 Leylak12 ayni haftadayiz benimde mide yanmam oluyor ben süt içiyorum ya da sakiz da iyi geliyor
Leylak12 Şimdiye kadar hiç olmuyordu son haftalarda olması çok garip. Dün paçanga böreği yemiştim onun içindeki sucuk çok rahatsız etti beni 🙁