3babymom 3kuzuAnnesiyim ogullarimda bı problem yoktu isteğim gayet iyiydi fakat kizimda hiç istemiyodm icimden diyodm ayy inşallah esim yaklasmaz. 😂 O derece agirlasmistim
3kuzuAnnesiyim 3babymom aynn bende ilk iki kizimda cok ama cok soguktum bundada masallah esimden beterim :/
Bendenizanne 3kuzuAnnesiyim oğlumda cips ve şeftalili meyve suyu delisiydim, kızıma hamileyim şuan vişne suyunun ekşimsiliği nasıl hoşuma gidiyor anlatamam cips gibi paketli gıdalar asla yiyemiyorum midemi bulandırıyor daha çok meyve istiyor canım içimi ferahlatacak şeyler istiyorum. İki hamileliğim arasındaki fark bunlar 🌸
1woramy Seher112 bende şuan 12 haftalık hamileyim 6.haftamda kuyruk sokumu ağrım başladı şimdilerde azaldı sürekli vazelin sürdüm ben öyle olunca çok acımıyordu
Aspenya44 3kuzuAnnesiyim ilk kiziımda 4 ay küstüm ve hep turşu aserdim. 2. Kİzimda da küstüm ama çok değil ilki çok ağır geçmişti ondada canım karpuz ve dut çekti canım. 3. Oğlumda hiç kusmadim çok hareketli ve hafiftim . Ayrıca kızı olanlar suratsız oluyo gulmuyo ama erkek annelerinin yüzü gülüyor bence bu kesin bişey ben direk anlıyorum. Şuan 4. Ye hamileyim oda kız aşırı suratsizim gülesim gelmiyor. Aşırı migdme bulandı prilam ictimde kusmadim yoksa hep kusarsim bence. Canımda ilk başta turşu çekti sonra full hep tatlı .
3kuzuAnnesiyim HTSY-3535 acaba gercekten erkkte karin buyuk mu oluo. Bide yine oglun gibi canin bay istemio dmk erkk oda:)
HTSY-3535 3kuzuAnnesiyim inşallah canım rabbim gönlümüze göre versin en son erkek dediler bakalım daha gitmedim hastaneye 🙏🏻
3kuzuAnnesiyim 3babymom Allah razi oldun insallah. Rabbim neler gistwrio dogunca bile doktirlaei yaniltanlar var hala katnimda ve kimse yuzde yuz ne oldugunu bilemez dogana kadar :)
3kuzuAnnesiyim Evt 2. 3. Ve daha fazla gebeligi olsnlar buraya:) Tek gebelikler tecrubelerinizi 2 3 te bekleriz☺️