Kalbiimde2can Ilk oglumda hep tatli seyler istedi canim Simdiki hamileligimdede eksi ve tuzlu seyler aserdim ama yinede oglum olacak 😂 Geri kalan et sebze falan normal nasil tükettiysem her ikisindede öyle tükettim zaten normaldede et fazla yiyen birisi degilim🙈
3kuzuAnnesiyim Kalbiimde2can bende ilk kez tatli yiyorum ki asla ihtimal vermezdim oda kizmis ama ben tatli yememe sasiorum cunku sevmem
Bet1 3kuzuAnnesiyim ilk hamileliğim erkekti hiç mide bulantısı yaşamadım sadece tatlıdan tiksinmistim doğurana kadar asla göremedim bile sadece çilek asermistim. Karnım sivriydi cildim çok güzeldi güzel bir hamilelik geçirmiştim. 2 hamileliğim şu an erkek dediler 25. Hafta hâlâ çıkarıyorum herseyden tiksinmistim şuan tiksinme geçti şükür incir aserdim birde kavun. Karnım yayvan cildim de sivilcelenme oldu. İkiside çin takviminde kızdı. Bence her hamilelik farklı cinsiyetin hiçbir alakası yokmuş. İlk hamileligimi 11. Haftada 2. Hamileliğim cinsiyeti 22. Haftada öğrendim
esraEb 3kuzuAnnesiyim aklımda öyle kalmış kusura bakmayın 🙈ben de tatlı hiç istemedim başlarda hep acı ve tuzlu istedim. Ayrıca hep soğuk şeyler içmek istedim. Aşerme ya da tiksinme olmadı. Ara ara bulantım bazen de çıkardığım oldu. Erkek inşallah bebeğim. Sizin cinsiyet belli mi ?
3kuzuAnnesiyim esraEb 2 3 gebeligi olanlar kendi icin bu ayrim yapabiliyor o yuzden onlari soruorum zaten tek gebelikler hala bunun farkinda dgl:)
funnymummy 3kuzuAnnesiyim kızda da erkekte de mide bulantım asla olmadı kusmadım ama tüm yemeklerden tiksindim ikisinde de tatlı yemedim turşuya düştümm ekşi daha çok istedim hiçbir fark yok aralarında tek farkı ilk haftalarda erkekte sağ kaşığım ağırdı kızda sol
Betulnnmz 3kuzuAnnesiyim ilk gebeliğim de deli gibi turşu istiyordu canım kızım oldu, ikinci gebeliğim normalde çikolata hiç sevmem kokusu bile rahatsız ederdi ama bunda da çikolataya bayılıyorum oğlum olacak nasipse 😀
3kuzuAnnesiyim Betulnnmz iste kastettigim bu geneli oyle oluo . Ilkinde ne yedinse digeri farkliysa genelde ( istisnalar haric ) tersi yiyorsun. Cunku farkli hormon farkli seyler istetebiliyor
[silindi] Sahnedekimadam bende kaç gündür evin içinde sahnede kim adam sahnedeki adam deyip deyip bağırıyorum şarkı yaptım kafamda sjsjsjshs😃😃
Kalbiimde2can 3kuzuAnnesiyim senin net degildi daha demi nezaman belli olcak tam? Bende tuzlu eksi seyler yedigimden resmen limonu soyup yiyordum kiz olacagindan okadar emindim ama olmadi 🤣🤣🤣
Betul124 3kuzuAnnesiyim kızımda aşırı tatlı isteği var oğlumda da aşırı bir ekşi yemek istedim birde kızda acılı şeyler istedi canım
Betulnnmz 3kuzuAnnesiyim size katılıyorum gerçekten kokusundan tiksinen ben şuan burnumdan gitmiyor kokusu sanırım markete gitmem gerekecek 😀🫣
Hamileanne 3kuzuAnnesiyim ikisinde tam tersi şeyler yaşadım kızımda tatlı yedim hiç kusmadım çok rahattım et ve et ürünlerinden tiksindim oğlumda ekşi yedim hep bol kusmalı halsizlikle geçti et ve et ürünlerini aşerdim yani tam zıt şeyler yaşadım her anlamda
mayaden 3kuzuAnnesiyim 3kuzuAnnesiyim benimki kız ve hep eksi asardım , limonu tuzlayıp tuzlayıp yedim ☺️🌸
3kuzuAnnesiyim mayaden 2 ve 3. Gebelikleri ve farklarini soruorum cnm ilkte farki anliyamazsin kisnetse ikincide tersini yiyebilirsin ama
erdnname Valla ben utanmasam limon kesip yicektim artık, ama bu gün erkek olduğunu öğrendik. Bence aşerme mevzuları her zaman doğru olmuyor kişiden kişiye değişiyor
3kuzuAnnesiyim erdnname zaten ben illa tarli yiyebin oglu eksi yiyebin kizi oluo demiorum iki uc gebeligi ilanlarin her gebeliginde aserdigi seyin farkli oldugunu soyluorum
3kuzuAnnesiyim erdnname diger gebeliginizde kiziniz olursa yuksek ihtimal bunlari istemicek caniniz iste ;)
3kuzuAnnesiyim Kalbiimde2can o genelleme yalan. Vet farklilik var ama erkkte illa tarli kizda illa eksi die bsy yok. Medela kizinda tatli yedinse oglunda eksi yiyebiliosun