tugceinci123 Merhaba kızlar, dertlerden bir demet bir gebe olarak yine bir sağlık sorunuyla geldim. 20+5 im ve ilk kez hemoroid oluyorum. Gebelikte başına gelen var mı, neler yaptınız? Zeytinyağı sürmenin iyi geleceği yazıyor İnternette bunu uygulayan oldu mu
UmutsuzPolyanna tugceinci123 zeytinyağı ancak ıkınmadan kaynaklanan tahrişi azaltır. Onun haricinde genel cerrahın yazacağı ilaçlar fayda edebilir kesinlikle meme yaptıysa büyümeden tedavi ol sıcak suya filan otur derlerse sakın oturma
MMelissaaa- tugceinci123 hamilelikte bu durumu yaşanan çok çok normal. Özellikle son haftalarda bebeğin baskısından dolayı daha fazla oluyor bende şuan 38. Haftamdayım iki gündür can çekişiyorum resmen. Bi ilaç var hamilelerin kullanabildiği onu kullanıyorum çok şükür biraz iyi geliyor gibi. Yine her lavabodan sonra zeytinyağı sürüyorum ki lavaboya çıkacağım zaman zorlamasın diye. Bide gün içinde sürekli sıcak suyla duş alıyorum aşırı rahatlatıyor. Ama krem olmasa mahvolmuştum diyebilirim
Senacam Ben 3 gündür şöyle bir şey yapıyorum hemoroidim anında geçti . Bir makyaj temizleme pamuğuna biraz zeytin yağı ve anestol pomad diye bir krem var ağrı azaltıcı etkili onu sürüyorum . Ve o makyaj temizleme pamuğunu popoma koyuyorum . Gün içinde hep o pamuk ile geziyorum . Popom sürekli zeytin yağına temas halimde oluyor yani .gün içinde sürekli popomda makyaj Temizleme Pamuğunun varlığı da beni rahatsız etmedi bu arada . 2 gün önceye kadar popomun üstünde oturamazken şu an çok rahatım . Bir deneyin derim … Anestol pomad gebelikte kullanılıyor bu arada doktoruma danışarak aldım . Çok geçmiş olsun tugceinci123
Dikkatbebekvar UmutsuzPolyanna benim makatimdan sarkan et parçası var o basur memesi mi oluyo. Acı vs bir sorunum yok
tugceinci123 UmutsuzPolyanna hiç ıkınma da yaşamadım, riskli bir gebeliğim olduğu için doktorum kabız olma dedi, hep kayısı tüketiyorum çok şaşırdım neden böyle oldu
aysegul_46 Hemoroid nasl başlıyor bende tuvaletimi yaparken sanki bucak kesiyo gibi oluyo şuan 24 haftalıgm
Sureyya1 tugceinci123 oraya sicak su tut iyi geliyor bide kabiz veya isal olmamaya calis wcde cok aldikca cikiyor
Eylulmom tugceinci123 canım şimdi kadın doğum doktorumdan geliyorum 26 haftalık hamileyim doğumdan sonra genel cerrahiye gidicem şuan bebeğe bir zararı yok ama doğumdan sonra gitmelisin şuan bi işlem yapamaz zaten dedi daha öncede siğil vardı yakıldı makat kısmında şimdi de kadın doğumcu hemoroid dedi büyük ihtimalle kabızlıktan dolayı kayısı çayı ve kayısı önerdi kabızlık içinde ama hiç bişeye yaramıyor kayısı bana
tugceinci123 Eylulmom canım çok geçmiş olsun, ben hiç kabız olmadım, doktorum kesinlikle ıkınmıcaksın dediği için hep kayısı yedim nasıl oldu bu hemoroid anlamadım ama burdaki arkadaşların dediğini uyguluyorum zeytinyağı sürüyorum biraz hafifletiyor acısını
tugceinci123 Eylulmom pamuğa batırıp hemoroide sürüyorum, şuan güncelleyeyim hemoroidim küçüldü ve ağrısı kesildi