Deletedmom_116 Kızlar bugün çok soru sordum farkındayım 🤣ama bişey daha sorup cekilcem köşeme affedersiniz Ufakta olsa akıntı olduğunda koku yapiyo Rahatsız oluyorum sürekli iç xamasiri degisiyorum ama Olmuyo Hep aynı başına gelne Çözüm bulan varmı 🤔
MomLife- Deletedmom_116 gaz kompres koyabilirsin ya da eski kıyafetlerin varsa yılayıp kesin altına koyabilirsin 🤗 günlük ped önermiyorum kullaandım ve alerji oldum diye ama istersen onu da deneyebilirsin
birannis_ Deletedmom_116 idrar yolu enfeksiyonu olabilir doktorunuza danışın bence ilaç verebilir bendede azda olsa enfeksiyon çıktı akıntı oluyordu kokulu bol su içerek atlattım enfeksiyon ne derece olduğunu tahlil vererek öğrenirsiniz
Yagmurcmn Deletedmom_116 benim çok akıntım oluyor ben günlükten başka çözüm bulamadım herzaman yıkayıp günlük değişiyorum muhtemelen gebelikten oluyor inşallah doğumdan sonra devam etmez
Cansu0655 Deletedmom_116 aynı sorun bende de var idrarım da temiz çıktı iltihap çıkmadı bol su önerdi doktor bide vitaminler falan da yapabilir bence koku o yüzden günlük pedden devam kotex bana alerji yapmadı ama diğer markaları sleepy hariç denedim ve hepsi alerji yaptı bende