adm Hamişler ve minik bebişler için hazırladığımız fotoğraf düzenleme uygulaması yayında! Siz de bu uygulama ile çektiğiniz fotoğrafları hamilelik ayınız, bebeğinizin cinsiyeti gibi stickerlarla süsleyerek unutulmaz anılar oluşturabilirsiniz. Tamamen ücretsiz ve Türkçe olan uygulamamızı bu linkten indirebilirsiniz💖 https://itunes.apple.com/tr/app/happy-photos/id1317783824?mt=8
twobabymommas adm İndirdim fakat çok eksikler var. Eğer tamamlanırsa daha güzel olabilir. Herşey sınırlı 3-4 tane
Annee6 İndirebilseydim denerdim.. İos 10 ustu guncelleme yapmam lazimmis.. Umarim cozersiniz bu sorunu.
Kubra15 Iphone kullanıyorum indirdim güzel olmuş ama daha geliştirilebilir. Efektler cok kısıtlı ve kötü. Çıkartmalar sınırlı olmuş. Geliştirilirse çok güzel bi uygulama.
ozdalasli Simdi indirdim daha fazla secenegimiz olursa cok daha guzel olur sanki yinede tesekkurler ellerinize saglik 😊
Candemirmom Eski fotolar seçilmiyor ve haftalar çok kısıtlııı 😩 Ama türkçe hafta ve ay yazması çok güzel yabancı programlardan bıktık valla sanki herkes. Yabancıymış gibi monts yazıyo bütün fotolarımızda