Deletedmom_116 Kızlar Durudk yere tovaletim falan yokken sanki bişey gekicekmis gibi oluyorum sanki akicak cikicak gibisine bebek baskı yaptığı için mi oluyo bu durum (31 haftalık)
yarenh Deletedmom_116 bende 32+3 haftaligim benimde oyle tuvalete gittigimde bir damla geliyor o kadar cok baski yapiyolar heralde ondan oyle hissediyoruz ama ben baski felan vs hicbise hissetmitorum sadece tuvaletim var gibi her dk boyle
Moon_light Deletedmom_116 benimde oyle canim bebegin kafasi asagida baski yapiyormus doktor normal dedi
Deletedmom_116 yarenh Yok tovaketlik bişey yok Günde beş altı kere giderim Az gelmez ama Nasıl anlatsam Sanki bişey cikcak gibi Değişik bı his oluyo öncesi enfeksiyonum vardı ondanmi diye düşündüm ama oda değil O acılı sancılı aşırı derecede oluyodu
Hamileanne Deletedmom_116 bendede oluyor rahim kasıkıyor sanki tatlı bir ağrı oluyor sebebi ne bilmiyorum
Virgohome 31 haftalığım bendede aynı durum var hatta acaba doğurma belirtisi mi diye baya araştırdım meğer baskılıyormuş aslında 5 dakka önce tuvaletimi yapıyorum 5 dakka sonra sanki hiç yapmamışım gibi enteresan 😂