Semanur0902 cevriye35_ kilo olarak 11. Haftadan beri hep önce gidiyor bir ara iki haftaya yakın önce gidiyordu gelişimi şimdi bir haftaya düştü hiçbir sıkıntı yok çok şükür normalde 27+2 ama gelişim olarak 28+5 deyiz
Anneumut2318 Benimde 2 hafta geride şimdi benimde kafam karıştı acaba Bişi olur mu dün gittim 15 haftalık 127 gram dedi 🤷♀️
Hasret99 cevriye35_ aynı haftadayız Şuan ama 2 hafta önce bana da aynısını dedi dr 1 hafta öndeyiz normalde 11+5 olacaktı
031019 [silindi] bende de şeker yok ama geçen hafta gittiğimde normal doğumu unutun dedi sezeryan olarak kendinizi hazırlayın dedi imkansız normal doğum sezeryan olarak kendinizi hazırlayın dedi
selinsmother 031019 bana bu kiloda normal yapabilirsin dedi 32+5 2630 çıktı neden sana sezeryan demiş ki
031019 selinsmother inanın bilmiyorum nasıl kolaylarına geliyorlarsa öylemi yapıyorlar anlam veremedim cuma günü başka bir dr görüneceğim
Seval2468 cevriye35_ ilk oğlum 2 hafta önden gidiyordu hep 37+5 te 4 kilo 56 cm doğdu. Şuan yine 10 gün önde gidiyor bebeğim galiba buda iri bebek olacak
piiremsesinannesiii Seval2468 canım normal doğum mu yaptın peki benim de önde gidiyor kilosu ve çok koruyorum aynı zamanda da normal istiyorum 🙇🏻♀️
Seval2468 aliandalina yoktu aslında doğuma kadar kustum ve sadece 6 kilo almıştım. Zorlada olsa muz, kaşar, süt ve incir yemiştim bebeğe kilo yapsın diye galiba yaradıda genetikte olamaz eşimde bende minyon tipliyiz.
Seval2468 piiremsesinannesiii evet normal doğum yaptım biraz zorlandım yalan yok ama hepsi o an geçiyor yine normal doğum istiyorum 4 kilo üstü olmazsa eğer
aliandalina Seval2468 teşekkür ederim canım rabbim zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Snstr 031019 Benimki de kafası 2 hafta önde, 35+2 kilo 2755 gr. Doktorum doğumla alakalı konuşmadı, normal doğum olma olasılığım az mı acaba:/
031019 Snstr geçen pazartesi randevum vardı o esnada doktorum açıkladı hatta hiç normal doğum imkanım yok mu dedim böyle devam ederse zor görünüyor dedi cuma günü başka bir doktora gideceğiz burdan yazarım