MadameHappy34 Glyekr Böyle daha net anlaşıldı :) masaAllah hayırlısı olsun,bebeğin kilosu ve gelişimi güzelse ne zaman doğumun olduğu önemsiz.
piiremsesinannesiii selinsmother yavrum kusura bakma ben yanlış yazmışım sana yanlış derken kendim gününü yanlış yazdım 😂 35+4 te kilosu 3 şuan yani 🙁
Glyekr Yagmurcmn bende sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum canım inşallah hayırlısı nasılsa öyle olur 💙
Glyekr selinsmother hızımı alamadım bi an gelir gelmez yazdım valla inan bende takip edemiyorum haftalarını bazen 😂😂
Glyekr piiremsesinannesiii piiremsesinannesiii olsun canım sen üzme kendini az az sık sık ye canı içinde olsun yeterki bebişlerimizin. Bende çok istiyorum normal doğum ama onların sağlığı içinde durum nasıl ilerlerse, nasıl hayırlısıysa öyle olsun. inşallah sağlıcakla alırız kucaklarımıza 💙💙
meva_asil_moms Glyekr benim 32+6 da 1900 gr dı şimdi 33+0 olduk nasıl önde ne zaman 1900 kg f Di bebeğiniz
Gamzecetin Glyekr ben 32 de 2 kilo idi ve doktor normal olduğunu söyledi ki bence de iri değil çünkü bu haftalarda 1800-2000 kg rsı oluyorlar şuan da 32+5 oldum
busragil MadameHappy34 @Glyekr ben de 29+3 teyim 1800 gram kızım😀 normal istiyorum, doktorum da tamam zaten sezaryen yapacak bir durum yok şuan diyor, cidden anlamıyorum doktordan doktora ne kadar degisiyor yaklaşımlar
Tansu15 Glyekr benimde 32 de 1900 dü hiç iri falan demedi ban zayıf geldi hatta. Ama belki de baş gövde büyüklüğü önde falan olabilir kemik yapısıyla falan
Burdem Glyekr canım benimde doktorum gebeligimin başından beri iri bebek deyip durdu erken doğum riskim oluştu 35 haftalikken 36 da doğum yaptım dediği kilodan aşağıda doğdu bebeğim ve kilosu hatta Bi kaç gün sonra düştü 36 dan sonra dogumlarda sıkıntı olmuyor genelde sadece bebis küçük oluyor
Glyekr Burdem çok geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatmışsınızdır süreci🤲🏻 inşallah bizde sağ salim geliriz dünyaya ❤️❤️
muser24 En son 30 haftalıkken kontrole gitmiştim, 1625gr. dı, doktor iri bebek falan demedi, şu anda 33+1 olduk, 1900gr’ı geçmiştir büyük ihtimalle. Yani kısacası doktorum haftasına göre gayet iyi demişti, iki gün sonra yine kontrolüm var,
Papiiii Glyekr canin 33 haftada 1900 gram irimi demek?Ben 32deyum 1800gram doktor gayet normal zaten 36.37ye 3000-3200 olur dedi.Hic kafana takmaya cok guzel gayetde iyi gayetde dogura bilirsin yani sezeryan parasi icin demisdir o
zeynepmom34 MadameHappy34 evet sizle ben aynı haftadayız hatırlıyorum sizi yok başlamadı bugun nstye girdim çıkmadı sancım oplumda harekketliydi hemşireye nstnin ucunu baglarken tekmeler atıyordu 😂😂😂😂😂💙🧿