Acemianne8 Aaaysee bir tatlı kaşığı Türk kahvesi ve biraz limon tuzu karıştırıp yiyin bana dua edeceksiniz ☺️
Aaaysee Acemianne8 aniden kesilmesi zararlı olur mu acaba onuda düşünüyorum,hamilelikte tükettiğin mi bu dediğinizi bide
Acemianne8 Aaaysee evet aynısı bende oldu kilo kaybı yaşadım artık Halim kalmadı hem alttan hem üstten gidiyordu afedersiniz bir defa yapmam yetti hiç bi sorun da olmadı
281903 Aaaysee ben 37+5 teyim ishal ve mide bulantısı yaşıyorum bir kere de kustum doktor ne söylediyse bana da söyler misiniz
Aaaysee 281903 acile git serum taksınlar sabahta hastahaneye gel dedi yarın gittiğimde ne söylerse söylerim sana insaAllah Canım
Aaaysee Setny insaAllah her sey çok güzel geçer senin için 🌸 benim son anda bi aksilik olmazsa normal insaAllah bakalım
Gulsahakdag Aaaysee benim dr bunlar olması gereken şeyler doğuma yakın zamanlar bu belirtileri isteriz korkma demişti bana
Sedagnlgl Kızlar pekıi yoğun hafif sarı sümüklü ya da yoğun beyaz berrak yumurta akı gibi akıntı yaşyan varmı 38/39 haftalık olanlar
Sedagnlgl Canım bu arada evet doğuma hazırlanıyor bedenın o yuzden ben tam ishal gibi degılım ama sureklı buyuk tuvalete çıkıyorum bagırsaklar bebege yer açıyormuş 39+0😀