Azrayavuz Merhabalar bir göğsümün ucu cok az var bir göğsümün ucu yok denicek kadar az ve doğumuma cok az kaldı ben bebeğimi emzirmek istiyorum böyle olupta göğüs ucu cıkartıcı kullanıp emziren anneler var mı içimi rahatlatın lütfen cok kafaya takıyorum 🥺
UmutsuzPolyanna Azrayavuz benimde yok gibiydi canım minikti. Zaten bebek o kahverengi kısmı tamamen ağzına alacak doğru emzirme o şekilde çünkü. Uç kısım da zamanla büyüyor
Fts-fts11 Azrayavuz bende 34 haftaligim ucu. Çok az mesela bazilarin var benden küçük olmasına rağmen ucu kalın biraz da uzun ben c şekli kavrayınca içine kaçıyor ama bebek doğunca düzeliyormus
selinsmother Azrayavuz çocuk doktorundan gebe eğitimi almıştım gögüs ucuyla emzirmenin bağlantısı yok demişti kahverengi kısmı kavrıcak bebek dedi ve asla olumsuz düşünmeyin orda ebeler yardımcı olur illa ki
Nilgun-95 Azrayavuz benim de aksine göğüs ucum belirgin ve çok acıyor dokunamıorum bile şimdiden böyleyse bebek emdikçe düşünemiyorum acısı ayrı bir konu
Azrayavuz UmutsuzPolyanna ayy gerçekten mi yemin ederim içim rahatları kahvrengi kısımda bir göğsümde minik ucum var diğer göğsümde ise içerde nerdeyse 🥺
Aaaysee Ya benim de tam tersi göğüs ucum çok sanki hamilelikte daha da irileşti :/ bilmiyorum belki saçma gelcek ama acaba bebeğin ağzına sığar mı tutmakta zorlanır mı diyorum