Dmrsm Gulcangzl16 kuzum benimde 9 Nisan iki gunden beri aşırı derece bel ve kasık ağrım var dün bir damla bugün de bir damla sulu pembe akintim oldu hala kasıklarım çok ağrıyor insllah olumlu sonuç alırız henüz test yapmadım regli günümü bekliyorum sabırsızlıkla bu ay gynoseed denilen jelden kullandm sabırsızlıkla sonucu bekliyorum
aysenuroztunc Benim 11 dayanamayıp test yaptım negatif geldi çatlatma iğnesi de olmuştum iğnenin 11. Günü
buket07 aysenuroztunc canım instagram buket.nefes mesaj atar mısınnnm bende vurulacağım iğne konuşalım
Gulcangzl16 Dmrsm benimde 9 Nisan canım kasık ağrısı bel ağrısı bende çok yaşıyorum testlerim benim pozitif kan negatif adet gününü bekle dedi doktor bekliyorum
PrensinibekleyenAnnee Gulcangzl16 benim 6 martı ama adet takvimi 3 nisani gösteriyor 😂 ben şimdi neyi takip edeyim
PrensinibekleyenAnnee Gulcangzl16 evet canm yaptım ilk silik cıktı sonra kan verdim 64 cıktı bugun bidaha verdimde daha sonuç çıkmadı sansa
Violetaa Benimde 11 Nisan hayırlısı inşallah , bugün aşırı derece kasık ağrım var ve üşüyorum . Daha test yapmama var son 2 gün kala yapayım diyorum yoruldum zaten sürekli test yapıp hayal kırıklığı yaşamaktan .. :(
Gulcangzl16 Violetaa Allah bakabilecek hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah yakın zaman da hepimiz güzel haberler alırız ♥️
Aysenur3535 Gulcangzl16 Benim bat 8 cumartesi çift çizgiyi gördüm pazar günü kan verdim 37.5 çıktı hamile olduğumu öğrendim bugün tekrar verdim sonucu bekliyorum artış olup olmadığı görmemiz için inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder isteyen herkese Allahım nasip etsin 🤲