songul123 6+6 haftaligim sanki dar giyince kasigim ağrıyor sizdede öyle oldumu ne zaman geçtiniz hamile pantolonlarina
mucizemizibekliyoruzz songul123 valla ben 35. Haftadan sonra geçtim hamile pantolonuna. Yazın gerçi hamile şortları almıştım ama onlarda 25. Haftadan falan sonraydı.
Albatros3501 songul123 walla ben hemen geçtim öğrenir öğrenmez çünkü göbeğim hemen çıkıverdi bağırsak şişkinliği metabolizma sorunundan dolayı. 25+6 oldum kullanmaya da devam 😄
songul123 mucizemizibekliyoruzz ooo maşallah kuzum benim ben tedirgin oluyorum acaba zarar verirmiyim diye dar giyiyorum çünkü
aysgldlrl67 songul123 ben öğrenir öğrenmez aldım merak işte 😂 en küçük beden aldım bir kaç tane.şuan 37 haftalığım hala onları giyiyorum
Yuksexes songul123 kendi pantolonlarınla rahat etmedigin zaman almalısın bence çünkü senin rahatın bebeğin rahatı zaten hamilelikte dar giymemekte fayda var
2prenses_masal-oyku songul123 8+4 günlüğüz ben sadece bi hamile penyesi aldım pantalon giyemiyorum eşofman yada pantolon etek gibi şeyler giyiyorum gaz sancısı falanda olunca malesef acıyo dar giyince
Minikkurabiye songul123 öğrendiğimde 5 haftalikti 6 haftada kalp atışlarını duyduğumuzda gittim aldım hafif kilom vardı ve çok kabızlık çekmiştim ilk zamanlar şişkinliğim oluyodu çok da rahat ettim valla iyikide almışım.
Aysem_ 2 tane aldim hamilelik pantolonu Ama hic rahat edemedim, 9 Aydir resmen 2 tane tayt Ile yasiyorum, Ama ne zaman seni rahatsiz etmeye baslarsa hemen al :-) tayt da disunebilirsin cok rahat oluyor
songul123 Aysem_ tesettürlü olunca tayt giyemiyorum kuzum 😔 rahat etmek için hemen alayim diye düşündüm ben yemek yeyince dahi karnım hemen çıkar zarar vermekten korkuyorum dar giyerek canım
Denizliche 25. Haftam bitti kotlarim ve yüksek beller hariç kendi pantolonlarim oluyor ama 1 tane aldım arada giyiyorum ,herkesin durumu farklı senin haftalarında benimde çok siskinligim vardı sonra düzene girdi
mucizemizibekliyoruzz songul123 dar giyme. Benim yaza denk geldiği için bol etekler elbiseler falan giyiyordum. Havalar şimdi soğuk mecbur pantolon giyeceksiniz. Alın eğer çok rahatsızsanız ya da eşofman tayt gibi rahat şeyler giyin şimdilik.
Kardii Giyebilirsin şuan bile yandan ayarlamalı oluyolar zaten kuzu bende senin haftalarında kemiklerime çok acı verdiği için kendi pantolonlarım 1 tane idareten almıştım şimdi 3 4 tane pantolon bi tane de taytım var hamilelerin giydiği sıkıştırma bebişi içerde sende rahat edersin en azından
songul123 Kardii yandaki keklerim açıyor iştahım çok açık bu aralar canım kabızlıkta var oturunca rahat edemiyorum çok erken biliyorum ama çalışınca rahatsız oluyorum
Denizliche songul123 bende geçmişti ama ilk haftalar daha doğrusu 4. Haftada öğrendim ben 10. Haftaya kadar siskinligim vardı sonra düzeldi
deletedmom947 songul123 26. haftadan beri başka bir şey giyemiyorum😂 İlk giydiğim zamanlar biraz bol oluyordu belimden düşüyordu ama şuan 28. haftadayım daha iyi.
songul123 deletedmom947 😁sanırım ben yuvarlak olmayı beklemeden rahat edeyim diye senin gibi düşe düşe giyecem😁