Sum61 Ben özele gittim 16 haftada kesin erkek dendi 22 hafta da detaylım var özelde iyi bir doktora gitmiştim. İsimli emzik bile yapıldı korktum şimdi değişir diye😂
Nermin_n Nurrrr3 merhaba benim tanıdığım vardi 12 haftada kız dediler 20 ci haftada erkek olduğunu bildiler..ama doktor bilgili doktor ise yanilmaz bence
Zuleyha_Evren Selin2827 merhaba bu gün detaylıya girdim gelişmeleri yazacağım demiştim. Erkekmiş bu defa kesin. 😅
Selin2827 @Zuleyha_Evren ay cnm çok sevindim valla Allah tamamını erdirsin Banada dua et cnm gönlümden geçen olsun karmaşık durumda bekliyorum bende
Zuleyha_Evren Selin2827 Rabbim gönlünüzdekini hakkına hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Beklediğiniz güzel haberlerle dönersiniz evine inşallah. Siz ne zaman öğreneceksiniz?
Selin2827 @Zuleyha_Evren sagol cnm bnm bayramdan sonra gidicem daha net kesin olsun diyorum yakın zamanda gittim develete gidiyorum sık sık gidincede böyle yakın zamanda gelmişsin diyip pek oralı olmuyorlar o yüzden beklicem cnm
Zuleyha_Evren Selin2827 evet evet kesinlikle devlet öyle. Detaylı zamanız da gelmiş olacak mı gittiğinizde ?
Sevcan-14 Ben ilk cinsiyetini öğrenmeye gittim doktor kıza benziyor dedi tekrar gittiğimde erkek dedi detaylı ultrosyon girince kız olduğunu öğrendim 🥰🥰
Sevcan-14 Zuleyha_Evren Amin canım ümmeti Muhammed e evlatlarını sağlıcakla kucağına almayı Rabbım nasıp etsin
Zuleyha_Evren Selin2827 hmm anladım. Dualarım sizinle öncelikle sağlıklı olması için daha sonra da gönlünüzdekinin olması için inşallah 😇