4kuzuannesiyim Vildannnnnnnnn canım benim bebeğin nub teorisine göre kız ama bazen yanıltıcı da olabiliyor eğer öğrenince yaz buraya
Vildannnnnnnnn Biraz erken dedi bir haftaya daha net bisey söylerim dedi ama acıkcası ben merak ediyorum 🥰
4kuzuannesiyim Momymomy1 canım benim seninkide nub teorisine göre erkek gibi duruyor ama bazen bu yanıltıcıda olabiliyor eğer öğrenince buraya yaz doktor tahminde bulunmadı mı hiç
Momymomy1 4kuzuannesiyim yok daha erken dedi tahminde bulunmadi ama ben kiz hissediyordum hayirlisi bakalim ☺️
muhendismommy https://imgyukle.com/i/QqmPKn Merhaba bize de tahmin yapabilir misiniz 15. Haftadayız @Vildannnnnnnnn @esmerella37 @3kuzuAnnesiyim
Burcu395 Burcu395 bu bıcırığada dün bakıldı yorum yapan çıkarmı ikiside eşit kabulüm masallah nazar degmesın ilk gebeliğim
4kuzuannesiyim Burcu395 canım öncelikle masallah Allah nazardan saklasın sana bağışlasın evladını ama cinsiyet icin fazla pozisyonu uygun değil doktor tahminde bulunmadı hiç
Burcu395 4kuzuannesiyim özelden atayım canım sana amın tesekkur ederım dün taramaya girdi 12 haftalık
Burcu395 Burcu395 taramayı da geçti ense burun hepsi idealmıs prensip gereği haftasında söylüyoruz bebegın cınsıyetını dedı