gulsahklkn ben genel aneztezi oldum sabah 10 da ameliyathaneye gittik 10:10 geçe doktor geldi konuştuğumuz yerde bayılmışım 10:20 geçe bebeğim doğmuş 10:40 10:50 gibi kendime geldim odamdaydim herkes başımdaydi. Açım çiğ köfte istiyorum, doktoru şikayet edeceğim hani karnım agrimayacakti diye sayıklamışım 🤭🤭🤭acaba ameliyathaneden gelirken neler sayıkladım🙈 sonra ağrı kesici iğne vurdular bebeğimi narkozlu iken annem emzirtmis kendime geldiğimde bebeğim emiyordu beni😊 ayy karına bastırma olayı vardı o çok acıdı 2 defa yaptılar pis kan gitsin diye. Sonra ilk ayaga kalkış da hemşirem çok ilgiliydi kalkana kadar yardımcı oldu basta tüm organların yere dökülmüş gibi oluyor ama dayanılmayacak kadar değil ağrısı. Hemşire beni motive etmek için bebeğimi karşıma koydu hadi annesi bebeğin seni bekliyor gel kucağına al öp kokla dedi bende hiç acı ağrı hissetmedim 3 4 adım attırdı mis kokulu bebeğime sarıldım😍🥰 Ama püf nokta ne kadar dik kalkarsaniz o kadar acınız az oluyor hemde diğer kalkışlarınız kolay oluyor. Taburcu olurken de bandımı çıkardılar 2 3 gün sonrada banyo yaptım. 1 hafta iğne yazmıştı ağrı kesici onu vuruldum bu kadar 😊şuan 5 aylik olduk bileee🙂