Esila24 Kızlar 13+4 haftalık gebeyim az önce kanal tedavi ile dolgu yaptırdım bir zararı var mıdır? Doktoruma sordum yaptır dedi ama yinede içim rahat etmiyor. Yaptıran var mı?
Jesca Esila24 doktorun yaptır dediyse bir sorun olacağını zannetmiyorum sonuçta doktor olan o bizler değiliz…
Gamze_cnky Jesca yaptıran var mi demiş , yani yaptırdıktan sonra sorun yaşayan oldu mu anlamında sormuş , doktorlar bazen %100 bilmiyor. Konuyu bilmiyorsanız ters cevap vermeyin. Çünkü burada sadece doktorlar cevap vermiyo sorulara ! Farkında misiniz
Esila24 Jesca doktor olarak danışmadım. Yaptırdıysan cevap verirsin. Yaptırmadıysan da böyle kırıcı yorum yapmana gerek yok yaptırmadım diyebilirsin yada hiç yorum yapmayabilirsin meselaaaa.. işine hangisi gelirse.
Esila24 Gamze_cnky aynen canım beni çok doğru anlamışsın. Doktor olarak danışmadım . Yaptırıpta sorun yaşayan var mı tecrübelerinizi paylaşın diye sordum ama bazı arkadaşlar yine kendini ortaya atmış sorumu anlamadan. Teşekkür ediyorum size 🙏🏻🌸❤️
ElaytA Benim de 2 hafta arayla 2 tane 20lik dişim çürüdü. Doktorum az dozda uyusturucu igne vurdurabilirsin dolgu icin dedi. Ama ben bebeğime zarar verir diye ignesiz o sekilde yaptirdim. Ağrılı oldu ama mecbur dayandım
ElaytA Esila24 olmaz Allahin izniyle. Bana da yaptırabilirsin demisti ben dolgu olduğu için dayandım.
Jesca Esila24 ben kırıcı birşey demedim ki doktorun ne dediyse onu yaptır dedim kusura bakma kırmak istemedim şu ramazan günü
Senayl34 Esila24 diş doktoruna sor veya şöyle gebeyim diye risk olursa yapmaz zaten ama bana vida fln taktılar
Sibel_72 Bende gıttım bana asla yapmicagını sut marul ye dedi dayan dayananılecegın kadar kadın doktorundan yazı getir dedi yapmadı bende bakalım ne kadar dayanacam diş agrıaundan nefret ediyorum çok kötü rabbım bebegını korusun
acakir Sibel_72 yazi istiyor disciler canim dogru benden de istedi onay olnadan yapmiyor. kadin dogum doktorun ne diyor ? Cunku benim doktorum diste olusabilecek bir enfeksiyonun ilerleyen zamanda daha tehlikeli olabilecegini bu nedenle de sorun ne ise halledilmesi gerektigini soyledi. Zaten kirildgi icin acil cekilmesi lazimmis benim ki pek bekleyecek gibi degil de yine de kadin dogum doktoruna danismani tavsiye ederim..
Sibel_72 acakir kadın doktorum şehir dışında ben ilçede yaşıyorum gitme ihtimalim zor dayanmaya çalıyorum bir sonraki kontrole kadar