Busratun Sizce yaz anneliği mi yoksa kış anneliğimi ? Yani kışın mı dogurmayı yoksa yazın mı dogurmayı isterdiniz
AnneyizBizAnne Busratun yaz isterdim yine istediğim dönem bebek için güneş alsın diye düşünüyordum mayıs olcak ins güneşlencek bebisim 😊
Kerimegeninannesi İlk bebeğimi 11 şubatta doğurdum şimdi 2. Nasipse oda şubat 7 gibi katılıcak aramıza yaz bebeği olsun isterdim bnde 😊
Aliceindunyasi Busratun kesinlikle kışş benim gibi sürekli üşüyen biri bile şuan yanıyorum yaza gelseydi son günlerim ölürdüm heralde hem o sıcakta bebişle uğraşmak emzirmekte zor olur havalar sıcakken
Cansuercan Busratun bence kış 😂 cnju yazin sicaginda evde oturmak zorunda kalcaktik camlar falan kapali.. en azindan kisin giydir ort ustunude misss evdende cikamiyon zaten cikmasanda uzulmessin hava soguk diye
NaimeYilmaz Busratun Yazzz.. Hıc bı masrafımız olmadı hep askılı zıbın 😅 altına bile bırsey gıydırmedım
Ayseosman Benım oğlumda eylulde dogum yaptım kızımda Kasım ayında dogum yaptım şimdikinde ise mayısın son haftası olcak inş😉😉
Melhaercan Busratun ilk evlendigimiz gün eşimle dua ettik bebeğimiz olursa kış bebeği olsun diye rabbim dualarımızı kabul etti ve suan bebeğimiz aralık sonu geliyor 😍 elhamdülillah
Bskrt Busratun özellikle yaza gelmesin diye hesap yapıyordum valla😅 zaten aşırı terliyorum bunalıyorum. Bi de emzirirken bebekle yapış yapış olmak istemezdm, yazık onun da her yeri pişik olur
Vctry1706 Bahar anneliği 😅 kışın hamilelik geçirip bahar gibi doğsun yaza kadar bı nebze toparlasın kendini istiyordum Allah öyle nasip etti 🙏💕
Caglaaa Busratun kışın doğum yapmayı isterdim hep kışın doğacak kızım en azından yaza kadar büyür ele avuca gelir gezerken falan sorun olmaz