Zeyzey_1405 Kızlar 23 haftalık hamileyim bebeğim normalde hep kıpır kıpır sürekli hareket eder ama dünden beri hareketi azaldı eskisi gibi hareket etmiyor daha nadir ediyo sizce bi sorun varmıdır ben mi pimpirikliyim yoksa
Esranurdenizz Zeyzey_1405 bebeğim benim de öyle oluyo bazen çocuk uyuyo olabiliyormuş benim 1 gün oynamadığı da oluyo bazen korkulcak bişey yok hareketlendiği nde say günde 10 dan aşağı iniyor gidersin doktora
Zeyzey_1405 Esranurdenizz tamamdır teşekkür ederim günde 10 kere hareket ediyodur ama normalde daha fazla hareketli olduğu için içime bi korku girdi
bsrcap Zeyzey_1405 bugün bende de aynısı oldu genelde sabahları ve yatarken hareketli. Ama bugün hareketleri çok az doktora mı gitsem bilemedim. 😢
Zeyzey_1405 bsrcap korkma bence bende bugün korktum ama akşama doğru hareketleri vardı çok şükür arada olabiliyomuş onu anladım Allah evlatlarımızı korusun
Semaemrahh Sakin olun hergün aynı derecede oynamıyor zaten şekeriniz yoksa çikolata yiyin biraz müzik açın yine de içinizde kötü his varsa doktora gidin inşallah sağlıcakla gelir bebişlerimiz :)