balbadem1 https://www.hizliresim.com/1catvzo Kızlar merhaba 20 gündür düzenli olarak ovülasyon testlerimi yapıyorum ama hala yumurtlama görmedim normal mi 6 gün kaldı bat yumurtlama yoksa adette mi olamayacağım
Yaprak- balbadem1 nedesek canım yumurtlama olmadanda adet olunuyormuş bende yapıyorum bu ay testlerde gariplik var sanki
MelodyFairy balbadem1 fotoğraf bende açılmadı ama belki 21. Gün görürsün geç yumurtlama olabilir bende 19. Günde pik gördüm ovulasyon testinde
Seh999 balbadem1 canım endişelenme kadın her ay yumurtlama görmeyebiliyormuş eğer 2 ay üst üste olmazsa doktora başvurmalısın. Bir gebenin günlüğünde okumuştum. Vücut dinleniyor olabilir belki öyle düşün.
xbebegimx balbadem1 normal kuzum ben de cogu zaman adete yakin yumurtlama oluyordu 1 ayda 2 kez yumurtlama bile oluyor. Yani surekli degilse skntı yok
balbadem1 xbebegimx normalde 14-16 günleri arasında görüyordum taaki bu ay pcos dediler adetim bile söktürücü ile oldu ondan bu yana bi düzensizlik var bende şimdi adetim geçse bile süphelenmem yani
Mihrimahvuslat balbadem1 keşke her ihtimale karşı deneseydin benimde böyleydi pike yakın gibiydi değerlendirdik tutar mı tutmaz mi Rabb’im bilir 🤲🏻 test yapıyorum benimde böyle çünkü yumurtlamam bitmiş bence tekrar yumurtlamam olur mu bilmem 😬
xbebegimx balbadem1 aman diyim cnm bnde de pcos vardi o yuzden gebeligimi gec ogrendim🤭 akintin falan oluyor mu yumurtlama zamani ordan da bilebilirsin
balbadem1 xbebegimx akıntım oldu bence ama pik çıkmadı ya testlerde ihtimal vermedim suan yok tabii bir haftadır gögüslerim ağrıyor ama
xbebegimx balbadem1 gogus agrisi varsa ya yumurtlama zamanindir ya da yumurtlama bitmistir cnm testlere de pek guven olmuyor ki bnde de mesela hep pik gosteriyordu
xbebegimx balbadem1 dur bakalim hayirlisi olsun eger catladiysa 14 gun snra adet gelir ya da gelmez hamilesindir🤭