dilos011 Kurtiremmm benim perşembe günü randevum var ama nasıl geçti bizde su 30+3 Perşembe günü 30+5 olacak yani
ilzannliy Kurtiremmm Yarın hem 31+0 oluyoruz hem de randevumuz var oğluşumla 🤭 2 hafta önce 1415 gram ve makattık bakalım durumlar nasıl 🤷🏼♀️ doktorunuz nst için bir şey dedi mi acaba ? 32 den sonra yapılıyor deniliyor ama 2 haftada bir kontrol oluyorum acaba yarın yapar mı 🤔
en_guzel_emanetlerim Bizimde dündü görüş günümüz perinatolojide ayda bir detaylı ultrasonumuz var bizim uzuuun uzun 45 dk boyunca gördüm sevdim ekrandan ogluşumu ağzı burnu elleri o kadar sevimliydi ki iyice büyümüştü yavruşum 26 haftalık
Kurtiremmm en_guzel_emanetlerim maşallah bizde yeni çıktık kontrolden bebişim dudaklarını emiyordu hıçkırdı hatta😍😍
dilos011 Kurtiremmm masallah Cnm valla heyecan var bayadir görmüyorum 1 1 buçuk ay oldu 😂😂boyu kilosu kaç bilmiyorum yarın gidebilirsem gidecem ama randevum perşembe günü yarın giders en son beni alırlar kararsızım 😂
annekuzusu_ Kurtiremmm evet cokk ama benim plesentam aşağıda okdugu için erken doğum riksim var hep uzanmak zorundayım erken gelmemesi için dinleniyorum hep biyere gidemiyrkum son aylarda bu sorun çıktı doğumu bekliyorum ama zaman gecmiyorr hep evde olduğum için
Kurtiremmm annekuzusu_ olsun birşey kalmadı biraz daha sık dişini rabbimin izniyle herşey yoluna girer ❤️
Love13 annekuzusu_ olsun olsun yolun çoğunu atlatmışsın çok az kalmış sabret canım 🥰 benimde plasentam rahim ağzının üstündeymiş kapatmış tam bende yatıyorum ve daha 22.haftanın içindeyim 😁 inşallah zamanında sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize 🥰🙏🏼
Kurtiremmm dahabirmavi özlenmez mi yaaa her gün görmek istiyorum en sonunda eve ultrason cihazını alıcaz🤣