Dilan246 Ilk isilik oldu Sağlık ocağındaki doktorumuz excipial lipo verdi o gecti 1 hafta sonra bu sivilcelerden cıktı 5 6 gündür böyle şimdi mustela nemlendirici kullanıyorum aranızda başına gelen iyi gelen bişey var mı onu böyle gördükçe kahroluyorum 😢🙁
050218Ybmety Dilan246 yavrum çok mu öpüldü öpülünce olur öptürmeyin lütfen sakal falan da varsa yapar
68selda06 Dilan246 sadece yüzünde mi var vücuduna da bakin alerji olabilir ıslak mendil le silmeyin pamuk ve su ile silin sudockrem sürün yada pişik kremi
Zeynayzey Dilan246 oy maşallah 🧿benim kızımdada olmuştu yüzünde ve boynunda Eğer vücudunda da varsa alerji olabilir yoksa kendiliğinden geçiyor
Tiiffany Dilan246 Bizimde öyleydi doktor sıcaktan demişti Nemli temiz bir bez ile hafif sil demişti fazlada kalın giydirmiyordum ve sık duş sonra zamanla düzeldi. Tabi vucudunda yok değil mi
Dilan246 050218Ybmety Doğduğundan beri ben ve babası dahil kimse öpmedi ama geçen gün ablam sırf öpmek yasak dedim diye çocuk öpülür deyip kocaman kocaman öptü ondan sonra daha da fazlalaştı ama zaten vardı
Dilan246 68selda06 sadece yüzünde ve kafasında var vücudunda yok doktor nemlendirici verdi ama sanki gün geçtikçe daha da çoğalıyor gibi 😢
ElaytA Dilan246 benim oğlum da böyle olmuştu. Atopik cildi var dedi doktorumuz. Mustelanjn bi merhemin vermişti 12 yıl oldu tabi bu dediğim. Onunla mucize gibi yok olmuştu hepsi
050218Ybmety Dilan246 babasından bille olabilir sakal vardir yoksa bile ufak ufak olsa bile batar böyle yapar ablanizdan da olabilir bize doktor öptürmeyin dedi
Zeynayzey Dilan246 sudocrem kullanmıştım kızım şuan 3 yaşında doğduğundan beri hep her şeyine onu kullandım faydası olmuştu birde ıslak mendil kullanma yüzüne boynyna felan pamukla temizle
Dilan246 050218Ybmety İnanın bilmiyorum her gün farklı doktorlara gidiyorum hepsi sık duş aldır yüzünü nemlendir diyor onu öyle gördükçe kendimi yetersiz hissediyorum
Suheyla2 Dilan246 annesi telaş etme kıremleri kullan birde temiz tülbent parçasıyla sil ve her seferinde at hızlı kilo alınca ve öpülünce olur halk arasında dolgunluk derler
Dilan246 Suheyla2 Ilk doğduğundan beri ilk defa ablam çok büyük şekilde öptü yoksa babası da bende hep kıyafetinin üzerinden kolunu bacağını öperiz
Dilan246 Gulcangzl16 ilk başta çocuk doktorumuz beni çok korkuttu sakin grip olma çocuğu da grip etme diye ilk günlerde kalın giydirmistim isilik olmuştu sıcaktan o geçti bunlar cıktı
050218Ybmety Dilan246 sakın öyle düşünme ne demek yetersiz bı anneyim etrafta olan insanlar öperek yanlış yapıyor senin elinde değil Allah beterinden korusun
Suheyla2 Dilan246 o zaman siz evde kendiniz ufak ufak minik öpücüklerle alıştırın annesi gerçekten dışardaki insanları zaptetmek çok zor. Ama fotodan gördüğüm kadarıyla yinede söylüyorum evet öpmeninde etkisi var ama bu aylarda kilo sivilcesi oluyor bebeklerde
Dilan246 050218Ybmety Öyle tabi elimde olan bişey değil ama eşimin babası anası sürekli niye böyle oldu yüzü öpüyor musunuz diyorlar bilmiyorlar ki koklamaya bile kıyamıyorum