Karacam E bebekten bir bisiklet ve Scooter siparişi verdim.iki ürünümde farklı kargo getirecek miş sistemden bakınca öğrendim. Scoty kargo hemen getirdi kolay gelsin kargo ise getirmedi. Üzerine birde aramadıkları halde aradık ulaşamadık vay efendim Kapı numarası belirtmemişsiz. Dedim aile binası hangi zile basarsalar sa alıp verir zaten. Kapıya gelip zil çalmışlarmı diyorum cevap yok. Binamızın altında birde kendi dükkanımız var öteki kargo getirdiğine göre sizin beceriksizliğiniz dedim yeniden sipariş oluşturun getirelim diyorlar birde. Dedim indirimden almıştım bn onu Şuan kampayası yok nasıl olacak şey kem küm.. kısaca sinir oldum😟😏 başına gelen ve yine aynı ürünü indirimli alan oldumu durumu düzeltebiliyormuyuz?
Seter Karacam e bebekten tam 45 gün kargo beklediğimi ve dünya kavgayla iadeyi bile zor aldıklarını hatırlı o gün bugündür onlina alışveriş yapmam e bebekten
Aslaninannesi01 Karacam 4 paket bez sipariş verdim 3 paket birde oyun evi göndermişler iletişime geçtim yanlış ürün gönderilmiş diye arkadaşlar sizinle iletişime geçecek dedi neredeyse iki ay oldu hala dönmediler aldığım bez 160 lira gönderdikleri oyun evi 600 lira yaşadığım yerde e bebek mağazasıda yok pişman ettiler beni
Karacam Bugünde tekrar iletişim kurduk zar zor kargocu diyor ürününüz e bebek deposunda, e bebek diyor ürün kargocu deposunda rezalet bn nerdeyse hiç alışveriş yapmazdım bunlardan yeni yeni başladım uğraşıp duruyorum Şuan bakalım ne olacak 🤷♀️
Karacam Aslaninannesi01 sana yine ürün gelmiş o bile şans.. Bnde ortada ürün yok sorumluluk üstlenende yok .indirimli sipariş vermiştim.utanmadan tekrar sipariş oluşturun gönderelim diyor e Şuan indirimli değil nasıl olacak mecburmuyum yüksek fiyatttan sipariş vermeye..sonuçta parası da alındı ..