esmerella37 kızlar 58 kg yum boyum kısa 1.58 fılan ama gobegim cok hamile gibi duruyo herkez hamilemisin diyo ve piskolojım bozuluyo gobegimi nasıl eritebilrim ama sadece gobek eriycek
butterfly35 esmerella37 Google Play’de göbek eritme için uygulamalar var onları indirip günlük o sporları yapabilirsin canım, sıkılaştırır 🎈
3Tospikannesi esmerella37 benimde boyum 1.55 kilom 65′e çıktı normalde 50 yi geçemezdim eşim yüzünden aldım göbek dediğin gibi hamile gibi çıktı kalçam da büyük zaten kötü oldum youtube den Walk at home diye kanal var orda Leslie var kadının yaşı var vücudu fit 😂 onun sporunu günlük yaptım limon soda yeşilçay karıştırıp içtim detox ve spor ile 10 kilo verdim 😁
KayraKuzusu Kuzum sadece göbek eritmek imkansız gibi bir şey,kilo verince vücuttan orantılı bir şekilde gider,sadece göbek için diyorsan yağ cekimi ameliyatı yaptırabilirsin bi tek o şekilde sadece göbekten gider
esmerella37 KayraKuzusu kızz ne amalıyatı 😀😀 sacmala daha neler eritirim ben bana amalıyat deme bayılırım bak 😀😀
KayraKuzusu esmerella37 ama işte sen sadece göbek gitsin diyince aklıma o geldi çünkü zayıflamak tüm vücutta orantılı oluyo ondan dedim 🤣
miniginannesi-1 esmerella37 aynı sorun bende de var canım 🤦 göbeği eritim diyorum göbek hariç heryer eriyor orası kalıyor 🤦😄
dilay_06 esmerella37 plank mekik bir de plank pozisyonu alıp kalçanızı ve belinizi sağa ve sola indiriyormuş gibi yapıp yere değmeden kaldırmanız lazım ama yavaş yavaş değil bir de squat yapabilirsiniz
Kalbiimde2can Youtube April han bak o bölge bölge gösteriyor kol bacak göbek gibi hareketleri ben ilk oglumu dogurduktan sonra hem diyet hem April han ile forma girmistim🫶🏼